Esra Erol'da yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Esra Erol ne zaman başlıyor?

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 14:31:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 16:56:00

Ekranların sevilen programı Esra Erol, yeni sezonda da izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Atv'nin sevilen gündüz kuşağı programında şimdiye kadar birçok kayıp vakası çözüldü. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konu ve konukları ağırlayan Esra Erol'da Atv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek. Peki Esra Erol ne zaman başlıyor? İşte Esra Erol'da yeni sezon tanıtımı

Esra Erol'da yeni sezon için heyecanlı bekleyiş başladı. Yaz sezonunun yavaş yavaş bitmesiyle birlikte dizi ve programların dönüş tarihleri belli olmaya başladı. Atv ekranlarının sevilen ve başarılı programı Esra Erol'un yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? İşte yeni sezondan ilk tanıtım

ESRA EROL'DA YENİ SEZON TANITIMI

ESRA EROL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Esra Erol'da programının ne zaman başlayacağı konusundaki soru işaretleri ise "çok yakında" notu ile cevap buldu.

Sezon boyunca her gün canlı yayın ile izleyicilerinin karşısına geçen Esra Erol'da programının 26 Ağustos Pazartesi ya da 2 Eylül Pazartesi günü yeniden başlaması bekleniyor.

ESRA EROL KİMDİR?

Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol'un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olduktan sonra açık öğretim fakültesini bitirdi.

Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı programla başlayan Esra Erol ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlendi. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir.