Gönül Dağı'nda Taner'in babası ortaya çıkıyor! İşte ağızları açık bırak yeni sezon fragmanı

Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 13:27:00

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2024 Perşembe 13:27:00

Gönül Dağı'nın yeni sezon fragmanı, belli başlı soruları akıllara getirmeye başladı. 5. sezonuyla ekranda yer alacak olan Gönül Dağı'nın yeni sezon fragmanındaki gizemli adam, acaba Taner'in babası mı sorusunu seyirciye sordurmaya başladı. Peki Gönül Dağı'ndaki gizemli adam kim? İşte Gönül Dağı'nın ağızları açıkta bırakan yeni sezon fragmanı

Gönül Dağı dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarında yayınlanan ve ekranın en çok izlenen işleri arasında yer alan reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı'ndan, ağızları açıkta bırakan bir yeni sezon tanıtımı geldi. Fragmanı izleyen herkes, aynı soruyu sormaya başladı.

GÖNÜL DAĞI'NDA TANER'İN BABASI MI GELİYOR?

Gönül Dağı'nın yeni sezon fragmanında; Taner, Veysel ve Ramazan dedeleri Abdullah'la beraber atın üzerinde görülüyorlar. Tam bu anda bir otobüs duruyor ve otobüsten yabancı bir adam iniyor. Taner'in o kim diye sorması üzerine Abdullah'ın, "Sümmani'yem oldum talan. Nice gurbet ilde kalam. Bir küçücek Şevki balam. Baba der de ağlar m'ola" demesi, acaba Taner'in babası mı geliyor sorularını da beraberinde getiriyor.

İşte Gönül Dağı yeni sezon fragmanı!