İnci Taneleri yeni bölüm yok mu? İnci Taneleri neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Yayın Tarihi: 24 Ekim 2024 Perşembe 17:02:00

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2024 Perşembe 17:02:00

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri yeni sezonu ile perşembe akşamları izleyicilerinin karşısına çıkıyor. BKM imzalı, Azem Yücedağ'ın hayata tutunma hikayesini konu alan dizinin yeni bölümünün yerine bu akşam tekrar yayını ekrana geldi. Dizi hayranları "İnci Taneleri yeni bölüm yok mu? İnci Taneleri neden yok, yeni bölüm ne zaman?" sorularının yanıtını araştırıyor...

Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri yeni sezonu ile bomba gibi devam ediyor. Dizide geçtiğimiz hafta Nehir'in Arcan'ların ailesine kardeşi Cihan'ı kuzeni olarak tanıtması izleyicilerin dikkatini çekmişti. Bu hafta düğünde yaşanacaklar büyük bir merakla beklenirken, dizinin yeni bölümü yerine tekrar bölümü Kanal D ekranlarında yayınlandı. Peki, İnci Taneleri yeni bölüm yok mu? İnci Taneleri neden yok, yeni bölüm ne zaman?

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM YOK MU, NEDEN YOK?

Kanal D'nin bu akşamki yayın akışına göre İnci Taneleri yeni bölüm değil, tekrar yayını ekrana geliyor.

Dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

İNCİ TANELERİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İnci Taneleri yeni bölümünün önümüzdeki hafta perşembe günü ekrana gelmesi bekleniyor.

İNCİ TANELERİ 20. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azem Nehir'e hem çok yakın hem çok uzaktır. Dilber ve Piraye'nin karşılaşması ikisinin arasında soğuk rüzgarın yeniden esmesine neden olur. Cihan ve arkadaşlarının sabıka kayıtlarını öğrenen Mahun bu durumdan çok rahatsız olur. Azem'in ve Dilber'in Nehir'in düğününe sürpriz katılımı geceye damgasını vurur. Düğünde Azem'in kızıyla göz göze geldiği an patlayan, silahlar her şeyi bölecektir.

BKM imzalı "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.