İzleyiciyle buluşacak! Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezon tanıtımı yayında... Daha da iddialı geliyor

Yayın Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 15:57:00

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 15:57:00

Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezon tanıtımı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri seyircisini ekrana kilitleyen dizi Mehmed: Fetihler Sultanı ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte, seyircinin merakla beklediği Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yeni sezonunun ilk tanıtım videosu...

Tarihin en büyük padişahlarından Fatih Sultan Mehmed'in destansı hayatını konu alan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin sevilen oyuncu kadrosu ve konusuyla yayınlandığı ilk günden itibaran reyting rekoları kırıyor.

İlk sezonuyla ilgi gören Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin 2. sezonu da merakla bekleniyor. Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezon ne zaman başlayacak? araştırılıyor.

TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yeni sezonunun ilk tanıtım videosu yayımlandı.

Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezon tanıtımında yer alan "Ya Fettah, ya Fettah, ya Fettah! Allah'ımıza hamdolsun Sultanım. Peygamber Efendimizin (sallallahu aleyhi ve sellem) müjdesine nail oldunuz. Bu kapıdan geçene kadar Sultan Mehmed idiniz. Şimdi çağlar ötesinde dahi anılacak Fatih oldunuz, hünkarım." ifadeleri dizi hayranlarının dikkatini çekti.

YENİ SEZONDA OYUNCU KADROSUNU GENİŞLETTİ

Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Serdar Gökhan, Seçkin Özdemir, Tuba Ünsal'ın yanı sıra Ghassan Massoud ile Luka Peroš gibi ünlü Hollywood yıldızlarının yer aldığı yapımın yeni sezonunda, Korel Cezayirli, Erdal Küçükkömürcü, Ufuk Karaali, Osman Soykut ve Willma Elles gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.

MEHMED: FETİHLER SULTANI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi gören dizi Mehmed: Fetihler Sultanı 2. sezon ne zaman başlayacak?, merak ediliyor.

Merakla beklenen dizinin 2. sezon tarihi ise henüz kesinleşmedi.

Doğal cilt serumu tarifi! 5 yaş gençleşin

Diyet kurabiye tarifi ile formda kalın

Sağlıklı beslenme formülü mevsim meyvelerinde saklı!