Kızıl Goncalar 22. Bölüm 1. Fragmanı | "Biz Kardeşiz"

Yayın Tarihi: 08 Ekim 2024 Salı 15:22:00

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024 Salı 15:22:00

Kızıl Goncalar 22. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Beste şüpheli bir şekilde ölürken, hapishanede bıçaklanan Meryem hastaneye kaldırılmıştı. Kızıl Goncalar 22. bölüm fragmanında ise Zeynep, Mira ile kardeş olduğunu öğreniyor. İşte Kızıl Goncalar 22. bölümden 1. fragman

Kızıl Goncalar dizisinin 22. Bölüm fragmanı yayınlandı. Now TV'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Cüneyd kimliğini yitirip kendisini Levent Alkanlı zannederken Zeynep onu bulmaya çok yaklaşmıştı. Kızıl Goncalar 22. Bölüm fragmanında ise Zeynep'in Cüneyd ile karşılaşması ise yeni bölüme dair heyecanı artırdı. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar, 22. bölümüyle 14 Ekim Pazartesi Now TV'de ekrana gelecek. İşte Kızıl Goncalar 22. Bölüm 1. fragmanı

KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM 1 FRAGMAN | "BİZ KARDEŞİZ"

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği Kızıl Goncalar 22. bölümüyle 14 Ekim Pazartesi saat 20.00'de!

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide; Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KIZIL GONCALAR 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin son bölümünde Naim, Meryem'i kurtarması için Levent'ten yardım istemişti.

Now TV'de ekrana gelen Kızıl Goncalar'ın 21. Bölümünde Meryem bıçaklanmanın ertesinde bilincini yitirirken Alkanlı ailesi de Beste'nin şaibeli ölümüyle sarsılır.

Meryem'i kurtaracak kanıt kaybolmuş, Levent Beste'nin ölümünden sorumlu tuttuğu Vahid yüzünden çizgisini sertleştirmiştir. Artık Vahid'le ve temsil ettiği karanlıkla açıktan savaşan tahammülsüz biridir.

Kayıplara karışan Cüneyd ise kimliğini tamamen yitirmiş, adını Levent Alkanlı sanmaktadır. Bu hali onu eski dünyasından tanıyan tek kişi olan ve ailesinin başına gelen her şey için Meryem ve Zeynep'in gelişini suçlayan Mira ile karşılaştırır.

Vahid'den kurtulmak için Müyesser'le bir gebelik oyununa girişen Zeynep ise bir yandan yakalanmamak için uğraşırken bir yandan da dur durak bilmeden Cüneyd'i aramaktadır.

Öte yandan Vahid kirli işlerini tuttuğu gizli dostlarından bile gizlediği büyük bir hedefin peşine düşmüştür. Bu sırrı, onu adım adım Cüneyd ve hamisi Lokman'a yaklaştırmaktadır.

Sadi Hüdayi ise Vahid'e boyun eğmek zorunda kalsa da Cüneyd'den umudunu kesmemiş, cesurca bir oyunun içine girmiştir. Nihayetinde Meryem'in durumu Mira'yı hayatının en büyük gerçeği ile yüzleştirirken, Zeynep de Cüneyd ile ilgili korkunç gerçeği öğrenecektir.

Böylece geçtiğimiz sekiz ay boyunca yaşanan tüm bu olaylar, herkesin bugününe de ışık tutacaktır.

Bu akşam televizyon kanallarında ne var?

Bahar 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Timur zor durumda!

Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm 1. Fragman | "Benim için artık yolun sonuna geldik"

7 Ekim 2024 reyting sonuçları | Kızıl Goncalar, Güzel Aşklar Diyarı, Karadut reyting listesi açıklandı!