Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi

Yayın Tarihi: 27 Ağustos 2024 Salı 17:45:00

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2024 Çarşamba 12:09:00

Kızıl Goncalar, yeni sezon için bomba gibi geliyor. Dizinin yeni sezon için çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor. Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği dizinin sezon finalinde annesiyle ilgili gerçeği öğrenen Cüneyd'in akıbeti merak edilirken, Meryem'in cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınmasının sonuçları heyecanla bekleniyor. Peki, Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte beklenen tarih

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. NOW TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi, büyük yankı uyandıran bir bölümle sezon finali yapmıştı. Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı dizide Meryem'in hapishanede tanışacağı arkadaşı için oyuncu arayışları sürüyor. Peki Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU!

Muhteşem bir sezon finali ile ekran macerasına ara veren Kızıl Goncalar muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Kızıl Goncalar'ın çekimlerinin 15 Eylül'de başlayacağı, dizinin 2 stok bölümle yayınlanacağı öğrenildi.

Kulis bilgilerine göre Şükrü Necati Şahin'in yazdığı, Ömür Atay'ın yönettiği dizinin 30 Eylül'de yayınlanacak birinci bölümü içinde zaman atlaması yaşanacak.

YENİ OYUNCU ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Now TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'a yeni karakterlerde giriyor. Meryem'in hapishanede tanışacağı ve büyük bir rolle dönecek arkadaşı için oyuncu arayışları sürüyor.

Kızıl Goncalar dizisinde tarikattan ayrılan Cüneyd efendi bambaşka biri olarak diziye döneceği öğrenildi.