Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm 1. Fragman | "Benim için artık yolun sonuna geldik"

Yayın Tarihi: 06 Ekim 2024 Pazar 09:55:00

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2024 Pazar 09:55:00

Kızılcık Şerbeti dizisinin 71. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Tanıtımda Doğa ve Fatih2in konuşması dikkat çekerken, Kıvılcım ve Ömer boşanması yeni bölüme dair heyecanı arttırıyor. Öte yandan Görkem, Mustafa'ya tuzak kurup şantaj için fotoğraflarını çektiriyor. Peki yeni bölümde neler olacak. İşte Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nden beklenen fragman yayınlandı. Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm 1. Fragmanına Kıvılcım'ın "Benim için artık yolun sonuna geldik" sözü damga vuruyor. Doğa ile Fatih arasında ise duygusal bir konuşma geçiyor. İşte Kızılcık Şerbeti 71. bölümden ilk fragman

KIZILCIK ŞERBETİ 71. BÖLÜM FRAGMANI | "SENİ KAYBETTİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün, yönetmenliğini Ketche'nin üstlendiği "Kızılcık Şerbeti" yeni bölümüyle Cuma saat 20.00'de Show TV'de.

Kızılcık Şerbeti 71. Bölüm 1. Fragmanında Ömer'in söylediği "Seni kaybettiğim için çok üzgünüm Kıvılcım..." sözü izleyiciyi hüzünlendirdi.

Yeni sezonda da izleyenleri ekran başına kilitleyen Kızılcık Şerbeti 71. bölüm fragmanında Görkem, planı doğrultusunda Mustafa'nın arabasına çarpan kadınla Mustafa'nın sarıldığı anların fotoğraflarını çektiriyor. Görkem'in planı ne?

Reyting sonuçları | 5 Ekim 2024 günü en çok ne izlendi? Yabani, Yalan, Kör Nokta, Gönül Dağı reytingleri

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızılcık Şerbeti'nin 70. Bölümünde Pembe kapısına gelip yardım isteyen Abdullah'ı geri çevirmez ancak birlikte yaşamanın çok da kolay olmayacağının altını çizer.

Metehan'ın kız arkadaşıyla buluşmaya giden Ömer, yıllar önceki sevgilisini, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşısında bulur. Bu tesadüf hepsi için şaşırtıcıdır.

Bebek Alev'in tekrar evden alınışı başta Sönmez olmak üzere hem Kıvılcım hem de Meri için sarsıcı olmuştur. Çözüm Meri'den gelir. Bakıcı olarak Ünallar'ın evine gidecektir. Fikrini Abdullah'a açacak o da Nursema'nın yardımıyla bu işi oldurmaya çalışacaktır.

Kıvılcım yeni işinden de yeni arkadaşı Cemal'den de çok hoşnuttur. Ancak işten birinin kutlamasına çıktıklarında Ömer ile rastlaşması tüm dengesini sarsacaktır. Hem Fatih'in hem Doğa'nın evliliklerinde sorunlar vardır. Sorunlardan bunaldıkları bir akşam yüz yüze gelmeleri yeni dönüşümlerin habercisi gibidir.

Bahar 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Timur zor durumda!