Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan müjdeli haber: Başlıyoruz

Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 13:32:00

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 13:32:00

Show TV ekranlarında başladığı ilk günden beri çok konuşulan dizi Kızılcık Şerbeti ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Fenoman dizi Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti'nden hangi oyuncular ayrıldı? Kızılcık Şerbeti'ne hangi oyuncular geldi? araştırılıyor. Dizide Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu ise sosyal medyadan müjdeyi "Başlıyoruz" paylaşımıyla verdi. İşte, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonuyla ilgili merak edilenler...

Kızılcık Şerbeti ilgili yeni gelişme dizide Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'ndan geldi.

SILA TÜRKOĞLU: BAŞLIYORUZ

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizinin yeni sezon çekimlerine başladıklarını duyurdu.

Fenomen dizinin hayranları 'Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti yayın tarihi ne zaman? Kızılcık Şerbeti'nden hangi oyuncular ayrıldı? Kızılcık Şerbeti'ne hangi oyuncular geldi? sorularına yanıt arıyor.

Show TV'de 2 sezon boyunca drama ve entrikasıyla seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin üçüncü sezonu yepyeni karakterler ve bambaşka bir hikayeyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

2. sezonunu 66. bölümüyle tamamlayan Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü ekranlara damga vurmuştu. Peki, ayrılıklar, ölüm ve ihanetle sonlanan dizinin yeni sezonu ne zaman ve kadrosunda kimler var?

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN AYRILAN OYUNCULAR

Geçtiğimiz sezon Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan oyuncular şu şekilde olmuştu:

Alev'i canlandıran Müjde Uzman,

Çimen'e hayat veren Selin Türkmen,

Rüzgar karakterine hayat veren Yiğit Kirazcı

Umut karakteriyle adından söz ettiren Serkan Tınmaz

KIZILCIK ŞERBETİ 5 YENİ OYUNCUYLA EKRANLARA DÖNÜYOR!

Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan ayrılıklar seyircide üzüntü oluştursa da diziye yeni gelen isimler eskileri aratmayacak nitelikte oldu.

Diziye 5 yeni oyuncu ve yeni hikayelerle geldi.

Kızılcık Şerbeti'e yeni gelen oyuncular ve karakterleri ise şu şekilde:

Şebnem Bozoklu, Kızılcık Şerbeti'ne Meri karakteri ile dahil oldu. Şebnem Bozoklu dizide Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım'ın İzmir'den gelen kuzeni olarak yer alacak.

Batuhan Yüzgüleç, Kızılcık Şerbeti'nde Firaz karakterine hayat verecek ve Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema karakteri ile partner olacak.

Şebnem Dönmez ise dizide Heves rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Kaan Taşaner'in canlandırdığı Giray'ın üvey annesi olarak ekranlarda boy gösterecek.

Servet Pandur da Özge Özacar'ın canlandırdığı Görkem karakterinin babası Resul'un (Murat Ercanlı) yeni evleneceği kadın Hacı Asude'ye hayat verecek.

Fırat Çelik de Kızılcık Şerbeti dizisinde yayınevi sahibi Cemal rolü ile seyirci karşısına çıkacak. Cemal karakterinin Kıvılcım için dizide yer alacağı konuşuluyor.

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor?

Show TV'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Yeni sezon çekimleri başladı" denildi.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ahmet Mümtaz Taylan, Barış Kılıç, Evrim Alasya'nın başrolde yer aldığı dizinin eylül ayında yeni sezonuyla ekranlarda olması bekleniyor.