Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı olay oldu: Alev'i kaybettik

Yayın Tarihi: 07 Eylül 2024 Cumartesi 11:32:00

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2024 Cumartesi 11:32:00

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezon fragmanı yayınlandı. Fragmana "Alev'i kaybettik" sözleri damga vurdu. Kızılcık Şerbeti fragmanı ile sosyal medyada çok konuşuldu.

Show TV ekranlarında yayınlanan başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti bomab gibi bir sezonla geri dönüyor.

'Boşandık ama dostuz' mesajı... Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'nın düğün pozunu beğendi

"ALEV'İ KAYBETTİK"

Kızılcık Şerbeti 3. sezon fragmanında Görkem ve Ömer'in daha önceden ilişki yaşadığını öğrendiği için kahrolan Kıvılcım, büyük bir yıkım yaşıyor. Ömer'le yüzleşen Kıvılcım'ın "Ben seni dün gece aldattım" sözleri herkesi şaşkına çevirdi. Balkondan düşen Görkem hastaneye kaldırılırken Ünal ailesi kazada oğulları Fatih'i suçluyor.

Demet Akalın sabırla bekledi... Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın düğününden paylaştı

Abdullah ise "Herkesten beklerdim ama senden beklemezdim. Benim senin gibi bir kardeşim yok. Şirketi de terk edeceksin. Kendine iyi avukatlar bul" diyerek Ömer'e resti çekiyor. Başka bir ülkeye taşınma kararı alan Alev ise hayatını kaybediyor. "Alev'i kaybettik" sözleri fragmana damga vurdu. Alev'in dünyaya gelen bebeği ise Abdullah ve Kıvılcım arasında krize neden oluyor.

Nilsu Berfin Aktaş'a kedisinin saldırdığı anlar gündem oldu