Kuruluş Osman 6. sezon oyuncuları belli oldu! İşte o liste

Yayın Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 14:35:00

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 14:35:00

Kuruluş Osman dizisi kadrosuna birbirinden ünlü isimler dahil oldu. Kuruluş Osman 6. sezon şimdiden merak konusu oldu.

Türkiye'de reyting rekorları kıran ve dünyanın farklı ülkelerinde de yüz milyonlarca takipçisi olan fenomen dizi 'Kuruluş Osman'ın' altıncı sezon kadrosu belli oldu. Kadroya birbirinden iddialı isimler katılırken, oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği ise merak konusu oldu.

Yalı Çapkını 3. sezonuna tepki yağdı! Merakla mı bekleniyor?

Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan, yakında yeni hikayesi ve oyuncu kadrosuyla atv ekranlarında çarşamba akşamları seyircisiyle buluşacak olan 'Kuruluş Osman' dizisinin altıncı sezon kadrosuna birbirinden iddialı oyuncular dahil oldu. Ali Sürmeli, Özgür Çevik, Buçe Buse Kahraman, Feyza Işık, Ekin Mert Daymaz, Ali Önsöz, Erdem Şanlı, Taner Ertürkler, Yıldırım Gücük, Ekin Pasvanoğlu, Sonat Dursun ve Alkan Kızılırmak 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonunda seyirciyle buluşacak isimler.

Diziler ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar, Bahar, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar yayın tarihi açıklandı

'Kuruluş Osman' dizisi yapımcısı, senaristi ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, dizinin yeni sezon çekimlere başlaması ile ilgili yaptığı açıklamada yeni hikaye ve karakterlerle, kurulan dünyayla altıncı sezonda dizinin hikayesinin büyüdüğünü ve tüm ezberleri alt üst edeceklerini izleyiciye müjdelemişti.

Kızılcık Şerbeti Camdaki Kız'a benzetildi... Giray'dan bir Sedat olur mu?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz'ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiği 'Kuruluş Osman' yeni sezonda da atv ekranlarında çarşamba günlerine damgasını vurmaya devam edecek.