MasterChef'e damga vuran kavgalar! Kim kiminle düşman?

Yayın Tarihi: 02 Eylül 2024 Pazartesi 17:33:00

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2024 Pazartesi 17:33:00

MasterChef kavgalarıyla da sıklıkla konuşulan bir yarışma programı. Yarışmacılar arasındaki polemikler, MasterChef'in tüm sezonuna dahi damga vuruyor. Peki bu kavgalar arasında en unutulmazları hangisi oldu?

MasterChef ekranın en çok izlenen yarışma programlarından. Yarışmada yapılan yemekler kadar, yarışmacıların birbirleriyle olan kavgaları da gündem oluyor. Öyle ki bazı yarışmacılar arasındaki kavga, üst perdeye dahi yükselmiş ve tüm sezona damgasını vurmuştu.

MASTERCHEF'E DAMGA VURAN KAVGALAR!

DİLARA VE CEMRE

Dilara özellikle All-Star döneminde sıkça tepki toplamıştı. Dilara ile Cemre'nin birbirleriyle üslup üzerine çıkan kavgaları, şeflere dahi taşınmıştı. Dilara, anne-babasına hakaret ettiğini söyleyen Cemre'ye bağırmış ve aynı şekilde onun anne ve babasını eleştirmişti. İki isim arasındaki soğuk rüzgarlar yarışma boyunca hep devam etmişti.

DİLARA VE HASAN

Dilara bir büyük kavgayı da Hasan ile yaşamıştı. Birbirleriyle üst perdeden kavga eden iki isimden Hasan'ın Dilara için, "bunu nereden aldım takıma", Dilara'nın da Hasan için, "sen benim arkadaşım değilsin" dediği dahi olmuştu.

CEMRE VE TAHSİN

Cemre ve Tahsin'in arasındaki kavga, sosyal medyada dahi gündem olmuştu. Tahsin'in, söylemleri sürekli değiştiği için laf atarak eleştirdiği Cemre'nin, "dışarıda bela olacağım kişiler var" söylemi programa damga vurmuştu. Kendisine hakaret edildiğini söyleyen Cemre, tepkisini üst perdeden verdi. Araya giren Mehmet Şef, Tahsin'in sözünün hakaret değil ama hoş bir cümle olmadığını söyleyip özür dilemesini istedi. Cemre'ye de, sözünün tehdit olduğunu söyledi.

SERGEN VE ALİCAN İLE KIVANÇ

Yarışmada aralarındaki soğukluğun bitmediği diğer isimler Sergen ile Alican ve Kıvanç. Birbirleriyle yakın arkadaş olan Alican ile Kıvanç, Sergen ile birlikte birçok sözlü münakaşaya girişmişlerdi.

BARIŞ VE BARBAROS

Yarışmaya en çok damga vuran kavga, kuşkusuz ki Barbaros ile Barış'ınki oldu. Öyle ki durum fiziksel müdahaleye kadar ilerledi. Araya şefler girdi.

Bu akşam televizyonda ne var? 2 Eylül 2024 Pazartesi TV yayın akışı

Haluk Levent'e Bilecik konserinde yoğun ilgi!

Tokat'ta Osmanlı izleri! Osmanlı valisinden duygu yüklü dizeler...