MasterChef'te Beril potaya gitmeyi kaldıramadı! Ağlayınca sosyal medyada yerden yere vuruldu

Yayın Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 10:26:00

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2024 Çarşamba 10:26:00

MasterChef'te takım oyununun ardından gerçekleşen dokunulmazlık oyununda ele adayları belli oldu. Beyza, bireysel dokunulmazlığı kazanmasının ardından Beril'i potaya gönderdi. MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanında Beril'in potaya gittiği için ağladığı anlar sosyal medyada yerden yere vuruldu.

MasterChef Türkiye'nin önceki akşam ekrana getirilen yeni bölümünde kırmızı ve mavi takımlar ilk oyunu kazanabilmek için kıyasıya rekabet etti. Kadın-erkek olarak iki takıma ayrılan yarışmacılar en iyi kazandibini yapmak için mücadele gerçekleştirdi.

Yalı Çapkını'na yeni soluk! Mert Ramazan Demir ile Pelin Akil partner oldu

Takım oyununun kazanını 5-4 farkla mavi takım oldu. Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yeniden tezgahların başına geçti. Bireysel dokunulmazlığı alan Beyza, Beril'in ismini vererek ilk eleme adayı olmasına karar verdi.

BERİL POTAYA GİDİNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Beril'in potaya gönderilince kendini tutamaması ve ağlamaya başlaması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı. Beril'e dair pek çok eleştiri yapıldı.

'Peş parasız kaldım' diyen Turabi'den yeni anlaşma! Amerika'dan sonra o ülkeye gidiyor

İşte yapılan yorumlardan bazıları...

Perihan Savaş'ın eski partnerinden olay Derya Tuna yorumu: İbrahim Tatlıses ölürse...