Teşkilat 5. sezon 2. fragmanı yayınlandı! Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor?

Yayın Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 16:18:00

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 16:18:00

Teşkilat dizisinin 5. sezonundan 2. tanıtımı yayınlandı. 10 Haziran'da sezon finali yapan dizinin başrol oyuncusu değişti. TRT 1 ekranlarında yayımlanan dizinin beşinci sezonunda, gerilim dozu arttırılarak farklı gerçekler gün yüzüne çıkartılacak. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat'ın yeni sezonunda oyuncu Tolga Sarıtaş, Kurtbey rolüyle izleyenlere aksiyon dolu anlar yaşatacak. Peki Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat 5. sezon 2. fragmanı

Teşkilat yeni sezonda da izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Oyuncu Tolga Sarıtaş, "Yüzbaşı Altay" karakteriyle ekibe dahil oldu. Kadrosunda başarılı oyuncuları buluşturan Teşkilat'ın yeni sezon tanıtımına Kurtbey'in "Adım Altay, Yüzbaşı Altay. Siz Kurtbey olarak da bilirsiniz." sözü damga vurdu. Peki Teşkilat yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat 5. sezon 2. fragmanı

TEŞKİLAT YENİ SEZON 2. FRAGMANI

Teşkilat "Altay'dan Tuna'ya", yeni hikayesi ve karakterleriyle izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Teşkilat dizisinin yeni sezonundan 2. fragman yayınlandı. Timur Savcı ile Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Tims&B Productions imzalı Teşkilat dizisi sürprizlerle dolu yeni sezonuyla sıkı takipçilerini ekran başına toplayacak.

Teşkilat yeni sezon 2. fragmanında Kurtbey'in "Adım Altay, Yüzbaşı Altay. Siz Kurtbey olarak da bilirsiniz." sözü damga vurdu.

TEŞKİLAT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Teşkilat dizisi yeni sezonda yeni hikayesi ve yepyeni karakterleriyle ekranlara damgasını vuracak. Yayınlanan fragmanıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Teşkilat: Altay'dan Tuna'ya yeni sezonda da her Pazar akşamı TRT 1 ekranındaki yerini alacak.

Teşkilat'ın ne zaman başlayacağına dair, fragmanda "Yakında" ibaresi yer alırken, dizinin Eylül sonu veya Ekim başında ekrana gelmesi bekleniyor.

TEŞKİLAT'A YENİ BAŞROL!

Teşkilat dizisinin yeni sezondan 112. bölüm tanıtımında Kod Adı Kurtbey olarak bilinen Altay'ın düşmanı alt ettiği aksiyon dolu sahne dikkat çekti.

Bilindiği üzere 2021'den bu yana ekranlarda varlık gösteren Teşkilat projesinin önceki başrol oyuncuları sırasıyla Çağlar Ertuğrul ve Murat Yıldırım olarak belirlenmişti.

Yönetmenliğini Burak Arlıel'in üstlendiği Teşkilat dizisi beşinci sezonda da TRT1 ekranlarında olacak.

Yalı Çapkını yeni sezon fragmanı yayınlandı! Bu hafta başlıyor... Yalı Çapkını 74. Bölüm 1. Fragmanı

Sandık Kokusu yeni sezon fragmanı yayınlandı! Sandık Kokusu ne zaman başlıyor?

Kızılcık Şerbeti yeni sezondan ilk tanıtım! Alev ölüyor... Kızılcık Şerbeti 3. sezon fragmanı

Yabani yeni sezon 37. bölüm 3. fragman | Yabani dizisi ne zaman başlıyor? İşte yeni sezon ilk bölüm tarihi