Bugs Bunny aslında katilmiş, Tom ve Jerry ise tren raylarına oturmuş ve… Şok olacaksınız! İşte çizgi filmlerin ilginç sonları

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 18:25:00

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 18:25:00

Tom ve Jerry, Bugs Bunny, Sünger Bob ve nicesi... Çocukluğumuz bu birbirinden eğlenceli çizgi filmler ile geçti. Peki, onlardan hangisinin final bölümünü izlediniz veyahut hatırlıyorsunuz? Muhtemelen hiçbirinin... Çünkü çoğunun final bölümü Türkiye'de ve birçok ülkede yasaklandığı için yayınlanmadı. Çocukluğumuzda sabahları bizi erken kaldırıp televizyonun önüne geçiren bayılarak izlediğimiz çizgi filmlerin sonlarını merak ediyor musunuz? İşte çizgi filmlerin şok olacağınız sonları…

Elif ÇARMAN

ABONE OL

TOM VE JERRY'NİN ÜZÜCÜ SONU

yılların vazgeçilmezi çizgi film Tom ve Jerry birçoğumuzun gözdesi olmayı başardı. Tom ve Jerry'nin yıllar boyu bitmeyen kavgaları... Tom'un Jerry'i asla yakalayamaması, Jerry'nin her durumda galip gelmesi... Peki Tom ve Jerry'nin sonunu biliyor muydunuz?

Ekran karşısında yemek kilo aldırıyor

Tom bir dişi kediye aşıktır. Ancak dişi kedinin gözü paradan başka hiçbir şeyi görmüyordur. Bu sebeple Tom bunalıma girer ve tren raylarına oturarak ölmeyi bekler. Jerry, Tom'u uzun uğraşlar sonucu ikna etmeyi başarır. Ancak bir süre sonra aynı durum kendisinin başına gelir. Yapacak bir şeyi olmayan ikili tren raylarına oturarak intihar eder.

Kızılay'ın arıları 'iyilik' getiriyor

CAILLOU

Aslında lösemili bir çocuk olan Caillou, ailesi ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak dizi örgüsünde aslında Caillou'nun ölmeden önceki son günleri konu edilir. Caillou'nun hikayesinin gerçek olduğunu biliyor muydunuz?

3 damla yeterli: Sahte altını ortaya çıkarıyor

Ne yazık ki gerçekte de dizide de küçük çocuk yaşam savaşını kaybediyor. Çocuğun annesi de çizgi filmi yapımcılarıyla anlaşarak onu televizyon ekranlarında yaşatıyor. Caillou'nun son bölümü yalnızca Amerika'da yayınlandı ve küçük savaşçımız hayata gözlerini yumdu. Fakat anısı bu çizgi filmle yaşamaya devam etti.

TAŞ DEVRİ

Taş Devri'nin final bölümünde Barny'nin oğlu Bambam ve Fred'in kızı Çakıl evleniyor. Bu mutlu evliliğin sonucunda ikiz bebekleri oluyor.

WİNNİE THE POOH

Winnie the Pooh'un final bölümünde Piglet ve Winnie dünya evine giriyor. Fakat bu çizgi film Türkiye de dâhil birçok ülkede yasaklandı. Türkiye'de yasaklanma sebebi ise çizgi film karakterlerinden birinin domuz olması hem de karakterlerin bir kutlama esnasında bira kadehlerini tokuşturması nedeniyle çizgi film RTÜK'ten ceza aldı.

BUGS BUNNY ASLINDA KATİLMİŞ!

Sevimli dişlek tavşanımız Bugs Bunny, artık Duffy Duck'a karşı sabredemiyor ve bir katil oluyor. Çizgi filmin son bölümünde Bugs Bunny, Duffy Duck'ı parçalarına ayırarak göle atıyor. Ancak bu hazin son birçok ülkede çocukların psikolojisini etkilememek adına yayınlanmamış.

SÜNGER BOB

Çocuklar tarafından çok sevilen dizi olan Sünger Bob, maalesef mutsuz son ile bitiyor. SüngerBob'un final bölümünde Yengeç Restoran'da yangın çıkıyor ve SüngerBob ile yakın dostu Patrick yangında hayatını kaybediyor. Sünger Bob'un final bölümü ise birçok ülkede yayınlanmadı. Final sahnesi atlanarak diğer bölümler yayınlanmaya devam etti.

SYLVESTER VE TWEETY

Çizgi filmin final sahnesinde Sylvester bir kabus görüyor ve uyandığında da Tweety'nin başına bir şey geldiğini düşünüyor. Endişeye kapılan Sylvester, Tweety'yi bulduğunda ise ona can havliyle sarılıyor. Ardından ikili öpüşüp barışıyor ve dost oluyor.

PEMBE PANTER'İ ÖLDÜRÜYORLAR

Çizgi filmin sonunda Pembe Panter, atalarının adını lekelediği gerekçesiyle Kara Panterler Örgütü tarafından öldürülüyor.

GÜZEL VE ÇİRKİN

Romantik bir son... Aslında bir prens olan genç adam, bencil ve zalim davranışlarının cezası olarak bir canavara dönüştürülüyor. Bu lanet, yalnızca onu bu canavar hâliyle seven biri tarafından bozulabiliyor. Çizgi filmin sonunda güzel prensesin canavara 'Seni seviyorum.' demesiyle büyü bozuluyor ve canavar eski hâline dönüyor.