Tam 7 dizi geliyor! Game Of Thrones evreni genişliyor

Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2024 Perşembe 20:19:00

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2024 Perşembe 20:19:00

Game of Thrones dizisinin yapımcı şirketi HBO ve serinin yazarı George R.R. Martin hayranlarını mutlu edecek haberi duyurdu.

House Of Dragon dizisinin ardından Game Of Thrones evreni genişliyor. Serinin yazarı George R.R. Martin, "Game of Thrones" evreninde geçen 7 farklı dizinin yolda olduğunu açıkladı.

Game of Thrones evreninde geliştirilmekte olan diziler hakkında yeni detaylar paylaşan George R.R. Martin, yayınlanacak bu yapımlardan 3'ü live-action(animasyon, çizgi-dijital olmayan), 4'ü ise animasyon formatında olacak.

İŞTE YAPIMLARIN TARİHLER

  • House of the Dragon 2: 2024.
  • Knight of the Seven Kingdoms 1: 2025
  • House of the Dragon 3: 2026.
  • Knight of the Seven Kingdoms 2: 2027
  • House of the Dragon 4: 2028
  • Knight of the Seven Kingdoms 3: 2029

Dunk & Egg kitaplarının uyarlaması

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, George R.R. Martin'in Game of Thrones ile aynı evrende geçen "Dunk & Egg'in Hikayeleri" (Tales of Dunk and Egg) kitaplarını ekrana uyarlayacak.

Taht savaşlarından öncesi düzeni anlatılacak

Herkesin merak ettiği sorulardan biri de gelecek dizinin taht savaşlarının döneminde geçip geçmeyeceği oldu. George R.R. Martin'in Dunk & Egg kitapları, orijinal seride anlatılan olayların yaklaşık 90 yıl öncesinde geçiyor ve Westeros'un efsanevi şövalyelerinden olan Ser Duncan the Tall ile yaveri Egg'in maceralarını anlatıyor