Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Ajax - BJK maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 26 Eylül 2024 Perşembe 10:52:00

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2024 Perşembe 10:52:00

Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta?, Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda? ve Ajax - BJK maçı canlı izle aratması, Google üzerinden başta siyah-beyazlı taraftarlar olmak üzere birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Bugün BJK, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında Ajax'a konuk olacak. Peki, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Ajax - Beşiktaş maçı şifresiz mi?, Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda?, Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta? ve Ajax - BJK maçı canlı izle aratması, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor.

Bugün Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Ajax'a konuk olacak. Avrupa Ligi'nde bu yıl ilk kez lig usulü ile mücadele edilecek. Öte yandan BJK, Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

HEDEF 3 PUAN

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, sezona kupa ile başladı. Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray ile mücadele eden siyah-beyazlılar, Galatasaray'ı 5-0 mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig'de de iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, çıktığı 5 karşılaşmadan 4'ünü kazandı, 1'inde beraberlik aldı. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde de başarısını sürdürmek istiyor.

Öte yandan Ajax sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Çıktığı 4 karşılaşmadan 2'sini kazandı, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Avrupa Ligi'nde galibiyet alarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Heyecanlı karşılaşmayı kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu, Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta?, Ajax - Beşiktaş maçı hangi kanalda?, Ajax – Beşiktaş maçı şifresiz mi? ve Ajax - BJK maçı canlı izle aratmasını Google üzerinden sıklıkla araştırıyor.

Peki, Ajax - Beşiktaş maçı saat kaçta ve Ajax - BJK maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

AJAX - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ajax - Beşiktaş maçı, 26 Eylül 2024 Perşembe günü (bugün) gerçekleşecek.

Ajax'ın ev sahipliğinde oynanacak mücadele, TSİ 22.00'de başlayacak.

Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenler, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak seyredebilecekler.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al-Musrati, Fernandes, Joao Mario, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Immobile.

Ajax: Pasveer, Rensch, Sutalo, Ahmetcan, Hato, Fitz-Jim, Henderson, Taylor, Traore, Godts, Weghorst.

Anderson Talisca transferi gerçek oluyor!