Barış Alper Yılmaz transferi gündemde! Milli futbolcu Londra'ya gitti…

Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 11:43:00

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 11:43:00

Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'ın ismi İngiltere'den birçok farklı takım ile anılıyor. Milli futbolcunun Londra'ya gitmesi sonucunda pek çok insanın aklına, ‘'Barış Alper Yılmaz transfer mi oluyor?'' sorusu geldi. Detaylar haberimizde…

Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'de gösterdiği performans ile birçok kulübü etkiledi. Bunun sonucunda ise pek çok farklı takım Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istedi.

BARIŞ ALPER YILMAZ TRANSFERİ GÜNDEMDE

Barış Alper Yılmaz'ın adı, İngiltere'den; Liverpool, Manchester United, Brighton ve Aston Villa gibi takımlarla anıldı. Öte yandan Alman ekibi Borussia Dortmund'da milli futbolcuyu takibe almıştı.

Barış Alper Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Londra'ya gitmiş ve sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşmıştı. Bunun sonucunda ise birçok insanın gündeminde milli futbolcunun transfer söylentileri yer aldı.

Öte yandan Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz için 30 milyon eurodan düşük bir bonservisi kabul etmeyeceği biliniyor.

2023-2024 SEZONU PERFORMANSI

Barış Alper Yılmaz 2023-2024 sezonunda; Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi Elemeleri, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi ve TFF Süper Kupa'da toplam 55 mücadelede süre aldı. Bu süreçte 7 gol atmasının yanı sıra takımına 12 asist katkısında bulundu.