Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı muhtemel 11'ler

Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 17:33:00

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2024 Pazar 17:33:00

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Süper Lig'e galibiyetle başlayan sarı-lacivertli takım, ligin 3. haftasında deplasmanda Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Karşılaşma öncesi her iki takımın da muhtemel 11'leri belli oldu. Peki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Rizespor-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri ve yayın bilgileri

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. 25 Ağustos Pazar günü oynanacak müsabaka, canlı olarak yayınlanacak. Her iki takımın taraftarları da maçın yayın bilgilerini araştırıyor. Peki Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte Çaykur Rizespor-Fenerbahçe muhtemel 11'ler ve maçın yayın detayları

ÇAYKUR RİZESPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı, 25 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te yapılacak.

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli takım, Rize deplasmanını kayıpsız geçmeye çalışacak.

İlhan Palut'un çalıştırdığı Çaykur Rizespor ise son olarak Adana Demirspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü. Karadeniz ekibi taraftarının önünde Fenerbahçe'den puan veya puanlar almayı hedefliyor.

Mücadele beIN Sport 1 ekranlarından canlı olarak ekranlara gelecek.

ÇAYKUR RİZESPOR-FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'LER

Çaykur Rizespor: Gökhan, Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Amir, Olawoyin, Akintola, Varesanovic, Zeqiri

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, İrfan Can (Tadic), Szymanski, Maximin, En-Nesyri

45. RANDEVU

Fenerbahçe, iki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 44 lig maçında 29 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 8 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Çaykur Rizespor, sarı-lacivertli rakibi karşısında 7 maç sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

İstanbul temsilcisi, Rize ekibi karşısında 44 maçta 97 gol sevinci yaşarken yediği 43 gol sonrası da topu başlama noktasına taşıdı.