Celje - Başakşehir maçı saat kaçta? Başakşehir maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 24 Ekim 2024 Perşembe 09:34:00

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2024 Perşembe 09:34:00

Celje - Başakşehir maçı saat kaçta? ve Başakşehir maçı canlı izle aratması, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira bugün Başakşehir, UEFA Konferans Ligi maçı için Slovenya ekibi Celje'ye konuk olacak. Peki, maç saat kaçta ve canlı izlemek nereden mümkün olur? Detaylar haberimizde…

Celje - Başakşehir maçı saat kaçta? ve Başakşehir maçı canlı izle aratması, başta turuncu-lacivertli taraftarlar dahil olmak üzere birçok futbol tutkunu tarafından Google üzerinden araştırılıyor. Zira bugün Başakşehir, Slovenya takımı Celje'ye konuk olacak.

UEFA KONFERANS LİGİ'NDE HEDEF 3 PUAN

Çağdaş Atan yönetimindeki turuncu-lacivertliler, ilk UEFA Konferans Ligi'nde mağlubiyet aldı. İkinci maçında ise, Celje takımı ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu-lacivertli ekip, deplasmanda çıkacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Bunun yanı sıra Celje ekibi de ilk UEFA Konferans Ligi mücadelesinde yenilgi almıştı. İkinci maçında ise hedefi 3 puan.

Mücadeleyi kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu ise, Celje - Başakşehir maçı saat kaçta? ve Başakşehir maçı canlı izle aratmasını Google üzerinden araştırıyor.

Peki, Celje - Başakşehir maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

CELJE - BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Celje - Başakşehir maçı, 24 Ekim Perşembe günü (bugün) saat 19.45'te başlayacak.

Karşılaşmayı Oleksii Derevinskyi yönetecek.

Celje - Başakşehir maçını canlı izlemek isteyenler, TRT 1 ekranlarından seyredebilecekler.

BAŞAKŞEHİR İLK 11'LERİ

Başakşehir maçı canlı izle ve Celje - Başakşehir maçı saat kaçta? aratmasını Google üzerinden araştıran birçok futbol tutkunu, Başakşehir ilk 11'lerini de merak ediyor.

Henüz ilk 11'ler belli olmadı. Bunun yanı sıra muhtemel Başakşehir ilk 11'leri aşağıda yer alıyor.

Muhammed, O. Kemen, O. Ba, J. Opoku, Ömer Ali, Deniz, D. Pelkas, Berat, Berkay, Serdar, K. Piatek.