Fenerbahçe-Lille maçı sonrası Icardi'den olay paylaşım! Sarı-Lacivertlileri çok kızdırdı

Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 23:23:00

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 23:23:00

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille'e elendi. Uzatmalarda 1-1 sonuçlanan maçın ardından Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'den Sarı-Lacivertlileri kızdıran bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Fransa takımı Lille ile evinde karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler ilk maçı 2-1 kaybederken, bu maçta normal süreyi 1-0 önde tamamladı. Uzatmalarda 1-1 sonuçlanan maçın ardından Fenerbahçe, toplamda 3-2'lik skorla Devler Ligi umutlarını yitirdi.

AVRUPA LİGİ TESELLİSİ

Sarı lacivertliler golü 90+1. dakikada Lille oyuncusu Bafode Diakate'nin ters vuruşuyla buldu. Lille karşısında turu geçemeyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden elendi. Sarı lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

ICARDI'DEN FLAŞ PAYLAŞIM

Fenerbahçe'nin elenmesinin hemen ardından Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'den flaş bir paylaşım geldi.

'AŞKIN OLAYIM'

Eski Fenerbahçeli Michy Batshuayi ile kendisinin bulunduğu ve kahkaha attıkları bir kareyi paylaşan Icardi, bu paylaşımına karşılaşma öncesi Lille'in de kullandığı 'Aşkın Olayım' müziğini ekleyerek bir göndermede bulundu.

İŞTE ICARDI'NİN SARI-LACİVERTLİLERİ KIZDIRAN O PAYLAŞIMI...