Galatasaray - Hatayspor maçı saat kaçta? Süper Lig GS maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 12:13:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 12:13:00

Galatasaray - Hatayspor maçı saat kaçta? ve Süper Lig GS maçı canlı izle aramaları, Google'da birçok futbolsever tarafından araştırılıyor. Zira Galatasaray ve Hatayspor, bugün Süper Lig'in ilk karşılaşmasına çıkacak. Peki, saat kaçta ve nereden canlı izlemek mümkün olur? Detaylar haberimizde…

Galatasaray - Hatayspor maçı saat kaçta? ve Süper Lig GS maçı canlı izle aramaları, başta sarı-kırmızılı ve Hatayspor taraftarları olmak üzere birçok insan tarafından araştırılıyor. Zira geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, 2024-2025 sezonu açılış maçında Hatayspor'u konuk edecek.

SÜPER LİG'İN İLK AÇILIŞ MAÇI

Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray, Hatayspor'u Rams Park'ta konuk edecek. Karşılaşmayı Turgut Doman yönetirken yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Candaş Elbil üstlenecek.

Süper Kupa mücadelesinde Beşiktaş karşısında mağlup olan GS, Hatayspor karşısında galip gelerek Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Öte yandan Süper Lig'in ilk karşılaşmasını kaçırmak istemeyen birçok futbol tutkunu, ''Süper Lig GS maçı canlı izle'', ''Hatayspor - Galatasaray maçı canlı izle'', ''Galatasaray maçı saat kaçta?'' ve ''Galatasaray - Hatayspor maçı hangi kanalda?'' gibi çeşitli soruların cevaplarını araştırıyor. Peki, mücadele saat kaçta ve hangi kanalda?

GALATASARAY - HATAYSPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig'in ilk maçı, 9 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Rams Park'ta oynanacak mücadele, saat 21.00'da başlayacak.

Galatasaray - Hatayspor maçını canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilecekler.