Güle Güle Cengiz Ünder! Serie A ekibi devreye girdi

Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 10:28:00

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 10:28:00

Fenerbahçe'de forma giyen Cengiz Ünder cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Geçmiş dönemde Roma forması giyen milli futbolcuya, farklı bir Serie A ekibi talip oldu. İşte Cengiz Ünder transferi ile ilgili detaylar…

Fenerbahçe'de kariyerini sürdüren Cengiz Ünder, geçmiş dönemde Başakşehir'den Roma'ya transfer olmuştu. İtalya'da uzun yıllar forma giyen milli futbolcu, Roma'dan Marsilya'ya geçmişti. Kariyerinin devamında ise, sarı-lacivertli ekipte forma giymeye başladı.

Halihazırda Fenerbahçe'de forma giyen Cengiz Ünder için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Bir dönem Roma forması giyen milli futbolcu için farklı bir Serie A ekibi devreye girdi. Transferin gerçekleşmesi durumunda, Cengiz Ünder İtalya'ya geri dönecek.

NAPOLİ CENGİZ ÜNDER'İ İSTİYOR

Serie A ekiplerinden Napoli, Cengiz Ünder'i transfer etmek istiyor. İtalyan basınında çıkan habere göre; İyi bir teklif gelmesi durumunda Fenerbahçe Cengiz Ünder satışına onay verecek. Bu noktada Napoli'nin transfer çalışmalarına başladığı kaydedildi.

Napoli'den iyi bir teklif gelmesi durumunda, teknik direktör Jose Mourinho, Cengiz Ünder'in geleceği konusunda kararını verecek. Milli futbolcunun Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

PERFORMANSI

Cengiz Ünder, Serie A'da toplam 70 mücadeleye katılmıştı. Bu mücadelelerde 13 gol atmasının yanı sıra takımına 8 asist katkısında bulunmuştu.

2023-2024 sezonunda ise; Süper Lig, Konferans Ligi Elemeleri, Konferans Ligi ve Türkiye Kupası'nda toplam 33 maçta süre alan Cengiz Ünder, 9 gol atmasının yanı sıra 3 asist yapmayı başarmıştı.