Juventus - Stuttgart maçı saat kaçta? Juventus maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 22 Ekim 2024 Salı 14:38:00

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2024 Salı 14:38:00

Juventus - Stuttgart maçı saat kaçta? ve Juventus maçı canlı izle aratmaları, Google üzerinden birçok futbol tutkunu tarafından araştırılıyor. Zira İtalyan ekibi, bugün Alman kulübü ile karşı karşıya gelecek. Gözler ise milli futbolcu Kenan Yıldız'a çevrilmiş durumda. Peki, mücadele saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Juventus - Stuttgart maçı saat kaçta? ve Juventus maçı canlı izle aratmaları, Google üzerinden pek çok futbolsever tarafından araştırılıyor. Zira bugün Alman ekibi, İtalyan kulübüne konuk olacak.

HEDEF 3 PUAN

PSV Eindhoven ve Leipzig mücadelelerinden galibiyetle ayrılan siyah-beyazlı ekip, Stuttgart mücadelesini de kazanarak 3'de 3 yapmayı hedefliyor. Ayrıca İtalyan takımında gözler Kenan Yıldız'ın üzerinde. Öte yandan Alman kulübü Stuttgart, Juventus deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Peki, Juventus - Stuttgart maçı saat kaçta? ve Juventus maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

JUVENTUS - STUTTGART MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus, Stuttgart'ı konuk edecek.

Mücadele 22 Ekim Salı günü (bugün) saat 22.00'da başlayacak.

Juventus - Stuttgart maçını canlı izlemek isteyenler, tabii Spor 2 ekranlarından seyredebilecekler.

STUTTGART - JUVENTUS İLK 11'LERİ

Juventus - Stuttgart maçı saat kaçta? ve Juventus maçı canlı izle aratmasını yapan birçok futbol tutkunu, Stuttgart - Juventus ilk 11'lerini de Google üzerinden araştırıyor.

Peki, Stuttgart - Juventus ilk 11'leri belli oldu mu? İlk 11'ler henüz belli olmadı. Ancak muhtemel Stuttgart - Juventus ilk 11'leri aşağıda yer alıyor.

Juventus: Perin; Savona, Kalulu, Danilo, Cambiaso; McKennie, Faggioli; Conceiçao, Douglas Luiz, Kenan Yıldız; Vlahovic.

Stuttgart: Nubel; Stenzel, Rouault, Chabot, Mittelstädt; Atakan Karazor, Stiller; Millot, Deniz Ündav, Leweling; Demirovic.