Tümer Metin, Semih Güler'in kramponlarını eleştirmişti! +1 farkla renkli çağrı

Yayın Tarihi: 05 Eylül 2024 Perşembe 22:34:00

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2024 Perşembe 22:35:00

Down sendromlu kız çocuk babası futbolcu Semih Güler'i farklı renkte krampon giydiği için eleştiren Tümer Metin'e ‘renkli' bir çağrı geldi. Down Türkiye, Metin'e “21 Mart Dünya Down Sendromu gününde farklı renkte çorap giyerek fotoğraf paylaşmanızı bekliyoruz' dedi

FARKINDALIK YARATMAK İSTEMİŞTİ

Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Tümer Metin, Adana ekibinin savunma oyuncusu Semih Güler'in iki farklı renkte krampon giymesinden rahatsız olduğunu belirtmiş ve 'şekil olsun' diye giydiği yönünde eleştiride bulunmuştu. Semih Güler ise bu yoruma Instagram hesabından kızının down sendromlu olduğunu ve farkındalık yaratmak adına farklı renkli kramponlar giydiğini açıklamıştı. Down Türkiye, Tümer Metin'e 'renkli' bir çağrı yaptı.

21 MART İLE SINIRLI KALMAMALI

Dernek, Tümer Metin'i de farkındalığa destek vermeye davet ederek "Sevgili Tümer Metin, 21 Mart Dünya Down Sendromu gününde farklı renklerde çoraplar giyerek farkındalığa dikkat çekmek istiyoruz. Semih Güler farklı renkte krampon giyerek bu etkinliğin sadece 21 Mart ile sınırlı kalmaması için önemli bir adım attı. Bu harekete sizin de katılacağınıza yürekten inanıyoruz. Farklı renkte krampon ya da çorap giyerek fotoğrafınızı paylaşmanızı bekliyoruz."