Ve bitti bu iş! Süper Lig'de yılın transferi Anthony Martial

Yayın Tarihi: 01 Eylül 2024 Pazar 13:59:00

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2024 Pazar 13:59:00

Manchester United ile sözleşmesi sona eren Anthony Martial, yeni bir maceraya atılıyor. Süper Lig devi, Fransız yıldız için devreye girdi. İşte Anthony Martial transferinin detayları...

Avrupa'nın birçok ülkesinde transfer döneminin kapanmasının ardından Süper Lig ekipleri harekete geçti. Bu sezon oldukça önemli isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, bir yıldız ismin daha peşine düştü.

ANTHONY MARTIAL ATAĞI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Manchester United ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservisini elinde bulunduran Anthony Martial, transfere hazırlanıyor. Süper Lig Beşiktaş'ın, yıldız isimle yakından ilgilendiği öğrenildi. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir araya geleceği ve şartların oluşması halinde imzaların atılacağı öne sürüldü.

ÜSÜN ZEKALI MISINIZ? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

ARABİSTAN'A RET!

Fransız futbolcu bu yaz Suudi Arabistan ekiplerinden gelen teklifleri reddetti. 28 yaşındaki oyuncunun Avrupa'da kalmak istediği öğrenildi.

ERKEKLERİN KADINLARDA ÇEKİCİ BULDUĞU 5 KUSUR İÇİN TIKLAYIN

MANU KARNESİ

Manchester United formasını toplamda 317 kez terleten Anthony Martial, 90 kez ağları havalandırdı ve 47 asistlik performans gösterdi.

Ve Anderson Talisca 1 yıllığına "Tamam" dedi! Beklenen transferi sonunda duyurdular