Ve bu iş bitti: Emre Mor'un adresi belli oldu! Süper Lig devine hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2024 Cuma 15:51:00

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2024 Cuma 15:51:00

Emre Mor transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Halihazırda Fenerbahçe forması giyen futbolcunun adı Süper Lig ekiplerinden; Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Antalyaspor ile anılıyordu. Öte yandan futbolcunun adresini Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho belirledi. İşte Emre Mor transferi ile ilgili detaylar…

Süper Lig ekiplerinde yaz transfer hareketliliği devam ediyor. Gelecek sezona iddialı kadro ile başlamak isteyen takımlar, önemli isimlerin transferleri için kolları sıvadı. Ayrıca birçok Süper Lig ekibinin takibinde olan isim, Emre Mor.

Halihazırda Fenerbahçe forması giyen Emre Mor, sezonu Fatih Karagümrük'te tamamladı. Kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından tekrardan Fenerbahçe'ye geri döndü.

SÜPER LİG EKİPLERİ TRANSFER İÇİN DEVREDE

Süper Lig ekiplerinden; Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Antalyaspor ile ismi anılan Emre Mor'un geleceği merak konusu oldu. Zira futbolcunun transferi için Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor ve Sivasspor'un da devreye girdiği iddiaları bulunuyor.

ANTALYASPOR EMRE MOR İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak beklentilerin altında kalan Emre Mor için önemli bir transfer gelişmesi yaşandı.

Gelecek sezon Süper Lig'de Antalyaspor'u çalıştıracak olan Alex de Souza, Fenerbahçe'de forma giyen futbolcunun transferini talep etti. Yaşanan gelişmenin ardından Antalyaspor, oyuncunun transferi için çalışmalara başladı.

FENERBAHÇE'DE JOSE MOURINHO KARARI

Fenerbahçe yönetimi, Emre Mor transferi için kararı teknik direktör Jose Mourinho'ya bıraktı.

Portekizli teknik direktör, 26 yaşındaki oyuncuya kamp sürecinde şans verdi. Emre Mor kendini göstermeyi başarırsa Fenerbahçe'de kalacak.

Jose Mourinho'nun kararı sonucunda Emre Mor'un adresi Süper Lig devleri arasında gösterilen Fenerbahçe olacak. Ancak oyuncu kendini gösteremezse, farklı bir takıma transfer olması bekleniyor.