Ve bu iş bitti: Süper Lig devine imzayı atıyor! Anderson Talisca hayırlı olsun!

Yayın Tarihi: 03 Temmuz 2024 Çarşamba 11:00:00

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024 Çarşamba 11:00:00

Anderson Talisca cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'de Beşiktaş ile sıklıkla gündeme gelen Brezilyalı futbolcu için başka bir Süper Lig ekibi devreye girdi. Ayrıca Al Nassr cephesinde transfere olumlu yaklaşıldı. İşte Anderson Talisca transferinin detayları…

Süper Lig devleri yaz transfer dönemine hız kesmeden devam ediyor. Başta Beşiktaş olmak üzere pek çok Türk takımının gündeminden düşmeyen önemli isimlerden biri, Anderson Talisca.

Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da mücadele ediyor. Brezilyalı yıldızın ismi sıklıkla Türk kulüpleri ile alınıyor. Bu noktada, Anderson Talisca transferi için Fenerbahçe tarafından düğmeye basıldı.

ANDERSON TALİSCA İÇİN SÜPER LİG DEVİ DEVREDE

Anderson Talisca ismi, Süper Lig devlerinden Beşiktaş ile sıklıkla gündeme geliyordu. Bunun yanı sıra Fenerbahçe, yeni sezonda Jose Mourinho önderliğinde düğmeye bastı. Sarı lacivertliler, tecrübeli hocanın isteği ile hücum hattında ses getirecek bir takviye yapmanın peşinde. Hedefteki yıldız isim ise, Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca.

Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı yıldız futbolcunun transferi için oyuncu cephesi ve kulübü Al Nassr ile görüşmelere başlamaya hazırlanıyor.

FENERBAHÇE TRANSFERE ADIM ADIM YAKLAŞIYOR

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın, Anderson Talisca transferine olumlu yaklaştığı biliniyor. Zira kadrosuna, Mohamed Salah ve Kevin de Bruyne gibi isimleri takviye etmek isteyen Al Nassr, Anderson Talisca'ya gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak. Bu gelişmenin sonucunda ise, Fenerbahçe'nin kulübe ve Brezilyalı oyuncuya teklif sunması bekleniyor.

2023-2024 SEZONU İSTATİSTİKLERİ

Anderson Talisca, Al Nassr forması ile çıktığı tüm kulvarlarda toplam 25 maçta 25 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ayrıca takım arkadaşlarının 4 gol atmasında yardımcı oldu.