Ve Süper Lig'e veda ediyor: Güle güle Ferdi Kadıoğlu! Resmen imzayı atıyor...

Yayın Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 14:38:00

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2024 Salı 16:37:00

Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 ve Süper Lig'de gösterdiği performans ile birçok farklı takımın dikkatini çekti. Yeni sezona iddialı başlamak isteyen pek çok farklı kulüp, 24 yaşındaki milli futbolcuyu transfer etmek için kolları sıvadı. Öte yandan İngiliz basını, halihazırda Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresini duyurdu. Transferin detayları haberimizde…

Ferdi Kadıoğlu, Hollanda ekibi NEC Nijmegen'den 2018 yılında Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Süper Lig ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda gösterdiği performans ile tüm dünyanın dikkatini çeken milli futbolcu, sarı-lacivertli ekipten ayrılmaya hazırlanıyor.

Süper Lig ve EURO 2024'deki başarılı performansı sonrasında İngiltere'nin önde gelen kulüpleri Ferdi Kadıoğlu için harekete geçti. Öte yandan milli futbolcunun transfer olmaya yakın olduğu iddia edildi.

SÜPER LİG'E VEDA EDİYOR

Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig ekiplerinden; Manchester United, Nottingham Forest ve Brighton devreye girdi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, milli futbolcuyu transfer etmek için Brighton'un 35 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Diğer İngiliz kulüplerinin ise transfer tekliflerini güncelleyeceği iddia edildi.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin ise, Ferdi Kadıoğlu için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığı kaydedildi. Eğer anlaşma sağlanırsa, Ferdi Kadıoğlu'nun Premier Lig ekiplerine imza atması bekleniyor.

FERDİ KADIOĞLU'NUN PERFORMANSI

Fenerbahçe'ye 2018 yılında transfer olan Ferdi Kadıoğlu, 2023-2024 sezonunda; Türkiye Kupası, Konferans Ligi Elemeleri, Konferans Ligi ve Süper Lig'de toplam 51 mücadeleye katıldı. 4.324 dakika süre alan 24 yaşındaki milli futbolcu, 3 gol atmasının yanı sıra takımına 5 asist katkısında bulundu.

2024-2025 sezonuna Fenerbahçe ile başlayan Ferdi Kadıoğlu, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde toplam 4 mücadeleye katıldı. 282 dakika süre alan milli futbolcu, takımına 1 gol katkısında bulundu.

Halihazırda Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nun piyasa değeri, 30 milyon euro.