Ve transfer bitti: Süper Lig devine imzayı atıyor! İrfan Can Kahveci hayırlı olsun

Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 16:51:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 16:51:00

Süper Lig devleri kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu noktada dikkat çeken isimlerden biri, Fenerbahçe'de forma giyen İrfan Can Kahveci. Ayrıca 29 yaşındaki milli futbolcu kariyeri için kararını verdi. İşte İrfan Can Kahveci transferinin detayları…

İrfan Can Kahveci, Arda Güler gibi Gençlerbirliği'nin altyapısında mücadele etmişti. 29 yaşındaki milli futbolcu, Gençlerbirliği'nden sonra, Hacettepe'ye kiralık olarak gitmişti. Devam eden süreçte Gençlerbirliği'nden Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci, 2021 yılında 7 milyon euro bonservis ile Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de 2021 yılından beri forma giyen İrfan Can Kahveci transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Zira milli futbolcunun adı Real Betis ve Sevilla gibi çeşitli takımlarla anılsa da kararı Süper Lig'den yana oldu.

İRFAN CAN KAHVECİ SÜPER LİG'DE

İrfan Can Kahveci, bu sezon sözleşmesinin son yılına giriyor. Zira sözleşmesinin bitiş tarihi, 30 Haziran 2025. Öte yandan 29 yaşındaki futbolcunun yurt dışına transfer olma söylentileri dolaşsa da Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin takımda kalmasını istiyor.

FENERBAHÇE İLE YOLA DEVAM

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile sözleşme uzatma konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Milli futbolcu da gelecek sezon sarı-lacivertli ekipte şampiyonluk yaşamayı istiyor. Devam eden süreçte, 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatması bekleniyor.

18 GOL 12 ASİST

İrfan Can Kahveci, 2023-2024 sezonunda; Türkiye Kupası, Konferans Ligi Elemeleri, Konferans Ligi ve Süper Lig'de toplam 46 mücadeleye katıldı. 2.860 dakika süre alan milli futbolcu, 18 gol atmayı başardı. Ayrıca takım arkadaşlarının 12 gol atmasında katkı sağladı.

Öte yandan halihazırda Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'nin piyasa değeri, 10 milyon euro.