Ve yüzyılın transfer çalımı: Anderson Talisca Süper Lig'e hayırlı olsun! Resmen imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 14:24:00

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 Pazartesi 14:24:00

Anderson Talisca ismi, Süper Lig'de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmıştı. Halihazırda Al-Nassr'da forma giyen yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen birçok farklı takım bulunuyor. Suudi Arabistan basını ise, Brezilyalı oyuncunun yeni adresini duyurdu. İşte Anderson Talisca transferinin detayları…

Anderson Talisca, 2016 senesinde Benfica'dan Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuştu. İlerleyen süreçte Portekiz Süper Ligi'ne geri dönen Brezilyalı yıldız, Guangzhou takımında kiralık olarak forma giymişti. Devamında ise Guangzhou, Anderson Talisca'yı renklerine katmıştı.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile sık sık ismi geçen Brezilyalı yıldız, 2021 senesinde 8 milyon euro bonservis karşılığında Al-Nassr'da forma giymeye başladı. Öte yandan Anderson Talisca transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

BEŞİKTAŞ TRANSFERE YAKIN

Anderson Talisca'nın ismi, bir dönem Fenerbahçe ile anıldı. Ancak uzun süredir Beşiktaş ile gündeme geliyor. Suudi Arabistan basınında çıkan habere göre; Beşiktaş, 30 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun transferi için düğmeye bastı.

Al-Nassr yönetimi ile temasa geçen Beşiktaş, Ernest Muçi ile yollarını ayırarak elde ettiği transfer bütçesini yıldız oyuncu için kullanmak istiyor.

ANDERSON TALİSCA ADIM ADIM SÜPER LİG'E

Haberin devamında, Al-Nassr cephesinin Anderson Talisca transferine olumlu yaklaştığı kaydedildi. Bu noktada Beşiktaş ve Brezilyalı yıldızın sözleşmede anlaşması halinde, resmen Süper Lig'e gelmesi bekleniyor.

25 GOL 4 ASİST

Anderson Talisca 2023-2024 sezonunda; Saudi Pro League, AFC ŞL Elemeleri, King's Cup ve AFC Şampiyonlar Ligi'nde toplam 25 mücadeleye katıldı. 2.029 dakika süre alan Brezilyalı yıldız, 25 gol atmasının yanı sıra 4 asist yaptı.

SÜPER LİG'DE NE YAPTI?

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'a bir dönem kiralık olarak transfer olan Anderson Talisca, 2016-2017 sezonunda; Türkiye Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Süper Lig'de toplam 33 mücadeleye katıldı. 2.504 dakika süre alan yıldız oyuncu, 17 gol atmasının yanı sıra 6 asist katkısında bulundu.

Ve Ferdi Kadıoğlu Süper Lig'e veda ediyor

Karıncadan kurtaran bomba gibi baharat! Kokusundan kaçıyorlar