Ve yüzyılın transfer çalımı: Robert Lewandowski hayırlı olsun! Resmen 2 yıllık imzayı atıyor

Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 12:19:00

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2024 Cumartesi 12:19:00

Robert Lewandowski, golcü transfer etmek isteyen birçok takımın gündeminde. Zira Barcelona, Polonyalı santraforun ayrılmasına izin verdi. Öte yandan İspanyol basını, Robert Lewandowski transferini duyurdu. Detaylar haberimizde…

Robert Lewandowski, 2014 senesinde Bayern Münih'e transfer olmuştu. Uzun yıllar Bayern Münih forması giyen Polonyalı golcü, 2022 yılında Barcelona'ya katılmıştı.

Halihazırda Barcelona forması giyen Robert Lewandowski cephesinde sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Zira birçok Avrupa takımı ile ismi anılan yıldız santrafor, MLS ekiplerine katılmaya hazırlanıyor.

BARCELONA TRANSFERE OLUMLU YAKLAŞIYOR

Barcelona, kadrosunu güçlendirmek istese de ekonomik olarak zor günlerden geçiyor. Zira İspanyol basınında çıkan habere göre; Barcelona, Robert Lewandowski ile yüksek maaşı sebebiyle yollarını ayırmayı planlıyor. Maddi olarak zor günlerden geçen Barcelona'nın, deneyimli golcüye gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığı kaydedildi.

ROBERT LEWANDOWSKİ 2 YILLIK İMZAYI ATIYOR

Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'nin transfer süreci, Avrupa'da birçok farklı takım tarafından takip ediliyor. Öte yandan MLS ekipleri de Polonyalı golcünün transferi için devreye girdi. Ayrıca bu noktada 2 yıllık sözleşme önermeye hazırlandıkları öne sürüldü.

Öte yandan Robert Lewandowski'nin de kariyerini Amerika'da devam ettirmek istediği biliniyor. İlerleyen günlerde yıldız santraforun MLS ekiplerine imza atması bekleniyor.

26 GOL 9 ASİST

Robert Lewandowski, 2023-2024 sezonunda; Supercopa, Kral Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi ve LaLiga'da mücadele etti. Toplam 3.802 dakika süre alan Polonyalı yıldız, tüm kulvarlarda 49 karşılaşmaya çıktı. Ayrıca bu karşılaşmalarda 26 gol atmasının yanı sıra 9 asist yaptı.

Öte yandan halihazırda Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'nin 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ek olarak piyasa değeri, 15 milyon euro.