Apple, iPhone 16 bekleyenlere müjde verdi: Üretim kapasitesi hiç olmadığı kadar artacak!

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 17:08:00

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 17:08:00

Apple, satış rekoru kırması beklenen iPhone 16 serisi için kolları sıvadı. İddialara göre, Apple'ın önemli tedarikçilerinden Foxconn'un iPhone 16 için seri üretime başladığı bildirildi.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın eylül ayında duyurmasını beklediğimiz iPhone 16 serisi akıllı telefonlarıyla ilgili bir gelişme yaşandı. Sektör kaynaklarından edinilen iddialara göre Apple'ın Tayvanlı tedarikçilerinden Foxconn, iPhone 16'nın seri üretimine resmen başladı.

GECİKME YAŞANMAYACAK

Hatta şirket, Çin'de bulunan fabrikalardan bir tanesi için de işe alım yapmaya başladı. Bunun nedeni, üretim kapasitesini artırmak. Teknoloji şirketleri, piyasaya süreceği akıllı telefonları lansmandan önce seri üretime sokuyorlar. Seri üretimine resmen başlanan iPhone 16, Apple'ın satış sürecinde geçmiş modellerde olduğu gibi herhangi bir gecikme sorunu ile karşılaşmamak için elini çabuk tutmak istediği söyleniyor.

APPLE, İPHONE 16'DAN ÇOK UMUTLU

Bununla birlikte Apple'ın yeni iPhone 16 satışlarından oldukça umutlu olduğu iddia edilmekte. Aktarılan bilgilere göre şirket, iPhone 16 sevkiyatlarının iPhone 15 sevkiyatlarından yüzde 10 daha fazla olacağını düşünüyor. Bu da 90 milyon civarı satış anlamına geliyor.

LANSMAN 10 EYLÜL'DE GERÇEKLEŞECEK

Yaşanan sızıntılar, iPhone 16 serisinin pek çok özelliğini gözler önüne serdi. Ancak Apple'ın yapacağı açıklamalar, son model iPhone'larla ilgili tüm detayların gün yüzüne çıkmasını sağlayacak. Henüz kesinleşmiş bir şey olmasa da iPhone 16 lansmanının 10 Eylül tarihinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Türkiye'nin zeytin ihracatında büyük artış

Antik Roma'da ilginç meslekler

MasterChef'te Ayşe-Deniz kavgası! Herkesin siniri bozuldu

Bu hafta altın mı dolar mı daha çok para kazandırdı? İşte haftanın kazandıranları

Neymiş bu algol? Astrologlardan felaket senaryoları