Nokia, 3 telefon modeli ile geri dönüyor… Nokia rüzgarı yeniden esecek!

Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 14:31:00

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2024 Salı 14:31:00

Bir dönemin rüzgar gibi esen telefon markası Nokia, 3 telefon modeli ile piyasaya geri dönüyor. Nokia'nın 90'ların sonuna ve 2000'lerin başına damga vuran 3 modeli bu yıl yeniden tasarlanarak piyasaya geri dönecek. İşte Nokia tarafından piyasaya yeniden sürülecek telefon modelleri…

Bir dönemin en ikonik telefon modellerine öncülük yapan Nokia, HMD Global ile geri dönüyor. Zira HMD Global, Nokia'nın retro model üç yeni cep telefonunu piyasaya süreceğini açıkladı. Peki, Nokia'nın geri dönen telefon modelleri hangileri?

NOKİA, TELEFON PAZARINA DÖNÜYOR!

Nokia'nın 3 ikonik telefon modeli telefon pazarına yeniden dönüyor. 2001 yılında piyasaya sürülen Nokia 6310, 2007 yılında piyasaya sürülen Nokia 5310 ve 2011 yılında piyasaya sürülen Nokia 230 telefon modelleri 2024 yılı içerisinde yeniden telefon pazarına girecek.

Bir dönemin fırtınalar estiren telefon markası Nokia'nın arkasındaki şirket olan HMD Global, bu telefon modellerinin gelişmiş versiyonlarını ürettiğini ve içerisinde gelişmiş erişilebilirlik özellikleri, Bluetooth 5.0 ve USB-C şarj gibi dönemi yakalayan özelliklerle geldiğinin altını çizdi.

APPLE'A YENİ RAKİP OLABİLİR Mİ?

Öte yandan 2024 Nokia telefon modellerinin fiyatlandırmasının ve çıkış tarihinin belirlenmediği ifade ediliyor. Bununla beraber bu telefonda PUBG oynamak veya İnstagram'da gezinmek telefonun Retro yapısından dolayı mümkün olmayacak. Nitekim telefon eski model telefonun yeni hali olacaktır. Bu da Nokia'nın sınırlı kabiliyetli bir telefon ürettiğini gözler önüne seriyor.