İbrahim Saraçoğlu öneriyor! Bu çay öksürüğü, balgamı şıp diye kesiyor

Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 15:23:00

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2024 Cuma 15:23:00

Yaz aylarına veda ettiğimiz şu günlerde öksürük ve balgam için doğal tarifler merak ediliyor. Sıcak havalar serin havalara yerini bıraktı. Öksürük ve balgama iyi gelen şifa kaynağı çay tarifleri internette araştırılıyor. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği çay tarifleri ise evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanıyor. İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği öksürüğü, soğuk algınlığını ve balgamı şıp diye kesen çay tarifi işte karşınızda...

İbrahim Saraçoğlu öyle bir çay öneriyor ki hasta olan olmayan herkese adeta şifa oluyor. Sıcak havaların günden güne etkisini yitirdiği şu zamanlarda sıcak çay tarifleri merak ediliyor. Özellikle de soğuk algınlığı, kırgınlığı, öksürüğü ve balgamı olanlar şifa kaynağı doğal çay tariflerini internette araştırıyor. İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi tarifler ise dikkat çekiyor.

Soğuk havalarda bitki çayları en çok tüketilen içeceklerden. Özellikle de hasta olanlar için. Viral hastalıklarda bitki çayları koruyu özelliklerinden dolayı öne çıkıyor. Kas ağrılarından, soluk algınlığına, kırgınlıktan öksürüğe kadar sıkıntıları şıp diye gideren çay tarifi ise bu haberde.

İşte, öksürüğü, soğuk algınlığını ve balgamı şıp diye kesen İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği şifalı kekik çayı tarifi karşınızda...

İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği kekik çayının yapımı basit ve pratiktir.

İBRAHİM SARAÇOĞLU KEKİK ÇAYI MALZEMELERİ

* 2 yaprak taze kekik

* 2 bardak sıcak su

* Arzuya göre limon ve çiçek balı

İBRAHİM SARAÇOĞLU KEKİK ÇAYI TARİFİ

İbrahim Saraçoğlu tarafından verilen kekik çayı tarifleri 3-4 ay düzenli bir şekilde sabah ve akşam olmak üzere içilmelidir.

Düzenli bir şekilde tüketilen kekik çayının dağ kekiği ile yapılması önerilir.

İbrahim Saraçoğlu'nun kekik çayı tarifi için 2 kaşık dağ kekiğini 2 bardak su 8 dakika kaynatıp sıcak bir şekilde tüketebilirsiniz.

Plüton 1 Eylül'de Oğlak burcunda Retroya başlıyor!

Tığ gibi yapan diyet! 1 haftada 7 kilo verdiriyor

Poğaça tarifi! Kahvaltı ve ikindi çayı için birebir