Üstün zeka testi: Kediler içindeki köpek nerede? Bulanlar sadece...

Yayın Tarihi: 08 Temmuz 2024 Pazartesi 09:54:00

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2024 Pazartesi 09:54:00

Optik illüzyonlu zeka testleri, kişilik testleri bir anda popüler oldu. Herkes eşe, dosta bu optik illüzyonlu testleri gönderiyor. Bu testte sizce kediler arasındaki köpek nerede? Toplumun sadece yüzde 1'i köpeği bulabildi. İşte beyni tam kapasite çalıştıran üstün zeka testi…

GUNES.COM

ABONE OL

Zeka testleri insanın beynini tam kapasite çalıştırıyor. Çünkü bu testler hem gözlem hem de yüksek zeka gerektiriyor. Bu optik illüzyonlu testin elbette bilimsel bir dayanağı yok. Fakat çözmeye çalışanlar dikkatini ve zekasını sorguluyor. Bu üstün zeka testinde yer alan görselde birçok kedi var. Kediler arasında saklanan bir de köpek var. Sizce bu köpek nerede?

ZEKA TESTİ: KEDİLER İÇİNDEKİ KÖPEK NEREDE?

Zeka ve dikkat gerektiren optik illüzyon testleri hem eğlendiriyor hem de düşündürüyor. Zira öyle olmasa sosyal medyada bu kadar hızla yayılamazdı. Teste 5 saniye bakın ve düşünün. Sizce köpek nerede saklandı?

KÖPEK İÇİN İPUCU

Hemen ipucu verelim. Sağ tarafa doğru bakarsanız köpeğin nerede olduğunu görebilirsiniz. Bu tarz üstün zeka testlerinde görselleri sıralı olarak beyninizde kodlayın. Unutmayın sadece 5 saniyeniz var.

Bakış açınızı olabildiğince geniş tutun. Göreceksiniz. Hemen bulacaksınız. İşte köpeği göremeyenler için görsel;