Zeka testi: Kediler arasına saklanmış yavru köpeği bulun

Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 12:41:00

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2024 Pazar 12:41:00

Optik illüzyon testleri, zeka ve dikkat becerilerini sınamak isteyenler için eğlenceli ve zorlu bir seçenek sunar. Gizli görselleri kısa sürede bulmak, yalnızca keyifli bir zeka oyunu değil, aynı zamanda konsantrasyonunuzu test etmenin etkili bir yoludur. Son zamanlarda dikkat çeken bir optik illüzyon testi, kedi ve köpek yavrusu figürleriyle hazırlanmış durumda. Bu testte, kedilerin arasına gizlenmiş köpek yavrusunu 10 saniye içinde bulmanız bekleniyor. Ancak bu hiç de kolay bir görev değil.

GUNES.COM/ Esma Nur ÜLKER

ABONE OL

ZEKA TESTİ: 421 KİŞİ DENEDİ, SADECE 12'Sİ BAŞARILI OLDU

Bu optik illüzyon testi, kedi ve köpek yavrusu görselleri kullanılarak oluşturuldu. Testte, kediler yoğunlukta yer alırken, yalnızca bir adet küçük köpek yavrusu gizlenmiş durumda. Bu nedenle, kedilerin arasındaki köpek yavrusunu bulmak, adeta zeka sınırlarınızı zorlayabilir.

Türkiye'de bu testi deneyen 421 kişiden sadece 12'si, 10 saniye içinde gizli köpek yavrusunu bulmayı başardı. Peki, siz bu zorlu testte başarılı olabilir misiniz? Kendinizi sınamak için işte söz konusu optik illüzyon testi;

Köpek Yavrusu İpucu:

Zeka ve dikkat gerektiren bu testi çözerken zorlanıyorsanız, bir ipucu almanızda fayda var. Eğer kedilerin arasındaki gizli köpek yavrusunu bulmakta zorlanıyorsanız, testin sol üst köşesine daha dikkatli bakmalısınız.

KEDİLERİN İÇİNDEKİ KÖPEK YAVRUSUNUN YERİ

Kedi ve köpek yavrusu figürleriyle hazırlanan bu optik illüzyon testi, dikkat ve zeka gerektiren bir meydan okuma sunuyor. Pek çok kişi bu testi geçememiş olsa da, eğer siz de başarılı olamadıysanız, aşağıdaki resme bakarak köpek yavrusunun nerede gizlendiğini görebilirsiniz.

İşte küçük yavru köpeğin gizlendiği yer.