Zeka testi: Lewandowski ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo nerede? 817 kişi denedi 29'u buldu

Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 15:16:00

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024 Cuma 15:16:00

Zeka ve dikkat ihtiyacı gerektirebilen bu optik illüzyon testi; Robert Lewandowski, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo görseline istinaden ortaya çıkartıldı. Optik illüzyon testinde, Robert Lewandowski ve Arda Güler görseli çoğunlukta bulunuyor. Cristiano Ronaldo görseli ise tek. Ayrıca 7 saniyede bulunması bekleniyor. Peki, zeka sınırlarını zorlayabilen bu testi siz belirtilen sürede çözebilir misiniz? İşte detaylar…

Optik illüzyon testleri, dünya çapında birçok insan tarafından yoğun ilgi görüyor. Bilhassa futbol ile alakalı olan testler hemen herkesin ilgisini çekebiliyor. Çünkü futbolcu görsellerine istinaden oluşturulan optik illüzyon testleri, eğlenceli olmasının yanı sıra hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor.

Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski ve Arda Güler görseline istinaden hazırlanan bu optik illüzyon testi de hem dikkat hem de zeka gerektirebiliyor. Nitekim Cristiano Ronaldo görselinin Robert Lewandowski ve Arda Güler'in arasından 7 saniye içinde bulunması bekleniyor. Ancak bu testi çözmeye çalışan birçok insan başarılı olamadı.

ZEKA SINIRLARINI ZORLAYABİLEN OPTİK İLLÜZYON TESTİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testini, Türkiye'de 817 kişi çözmeyi denedi. Ancak sadece 29 kişi 7 saniye içinde başarılı olabildi. Bunun sonucunda ise, sadece üstün dikkat ve yüksek zeka seviyesine sahip insanların zamanında başarılı olabilecekleri iddia edildi.

Optik illüzyon testi, toplam 3 futbolcu görseline istinaden hazırlandı. Söz konusu futbolcular; Robert Lewandowski, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo. Optik illüzyon testinde beklenen ise, Robert Lewandowski ve Arda Güler görsellerinin içindeki Cristiano Ronaldo görselinin 7 saniyede tespit edilmesi.

Ancak hem Robert Lewandowski hem de Arda Güler görseli çoğunlukta bulunuyor. Cristiano Ronaldo görseli ise tek ve gizli. Bu nedenle bulunması adeta zeka sınırlarını zorlayabiliyor. Peki siz bu optik illüzyon testinde 7 saniyede başarılı olabilir misiniz? İşte kendinizi deneyebileceğiniz o test;

Cristiano Ronaldo İpucu: Zeka sınırlarını zorlayabilen bu testte, Arda Güler ve Robert Lewandowski görsellerinin çoğunlukta olması, gizli futbolcunun bulunmasını zorlaştırabiliyordu. Eğer siz de bulamadıysanız, sağ alt tarafa daha dikkatli bakmalısınız.

CRİSTİANO RONALDO GÖRSELİNİN YERİ

Zeka sınırlarını zorlayabilen bu optik illüzyon testinde birçok insan başarılı olamamıştı. Zira hem Arda Güler hem de Robert Lewandowski'nin çoğunlukta olması, gizli futbolcunun bulunmasını zorlaştırabiliyordu.

Eğer bu optik illüzyon testinde siz de başarısız olduysanız, aşağıdaki resme bakabilirsiniz. İşte Lewandowski ve Güler'in arasındaki Cristiano Ronaldo'nun yeri;