Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sı Emrah Altıntoprak'ın esprili göndermesi yanıt buldu! Afiş krizi çözüldü

Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 13:53:00

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 13:53:00

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi son buldu. Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sı Emrah Altıntoprak'ın esprili göndermesi yanıt buldu. Ünlü dizinin oyuncusunun afiş sitemi haklı bulundu. Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sı Emrah Altıntoprak fenomen dizinin afişine eklendi.

Show TV'nin ilgiyle takip edilen fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti 3. sezonu başladı.

Yayınlandığı günden itibaren fenomen haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisi konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Show Tv'nin fenomen dizisinde afiş krizi yaşandı.

Afişte Mustafa rolüne hayat veren Emrah Altıntoprak'ın olmaması dikkat çekmiş ve Kızılcık Şerbeti izleyicileri bu duruma tepki göstermişti. Ünlü oyuncu Emrah Altıntoprak'tan buna karşılık eğlenceli ve bir o kadar da göndermeli bir paylaşım geldi.

13 Eylül tarihinde 3.sezon birinci bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin sezon afişinda 10 oyuncu yer almış ve bu durum krize neden olmuştu. Şöyle ki, dizide Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sını canlandıran Emrah Altıntoprak afişte yer almamış ve bu durum oyuncunun haklı sitemi ile dile getirilmişti.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN MUSTAFA'SINDAN ESPRİLİ GÖNDERME

Ünlü oyuncu Emrah Altıntoprak sitemini esprili bir şekilde yaptığı bir paylaşım ile dile getirmişti.

KENDİNİ PHOTOSHOP İLE AFİŞE EKLEDİ

Emrah Altıntoprak, Kızılcık Şerbeti dizi afişindeki iki boşluğa kendini photoshop ile yerleştirmiş ve bunu Instagram hikayesinden paylaşarak sitemini dile getirmişti.

13 Eylül tarihinde 3.sezon birinci bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti'nin afişi de yayınlanmıştı.

SİTEMİ HAKLI BULUNDU

Gold Film'in patronu Faruk Turgut'un Kızılcık Şerbeti'nin Mustafa'sı Emrah Altıntoprak'ın sitemini haklı buldu ve yeni hazırlanan afişe ünlü oyuncunun da eklenmesini istedi. Böylelikle, Kızılcık Şerbeti afiş krizi çözülmüş oldu.

Ünlü oyuncular evlendi! Düğüne ünlü akını

Evlenmeleri bekleniyordu! Ayrıldılar

Gösteri biletlerinin fiyatı dudak uçuklattı!