Kızıl Goncalar yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı! Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman 2024?

Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024 Pazartesi 12:16:00

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2024 Pazartesi 12:16:00

Kızıl Goncalar yeni sezondan ilk tanıtım yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Cüneyd'in babası Vahit'in Meryem'i hapishanede bıçaklattığı görülüyor. Öte yandan Zeynep, zorla evlendiriliyor. Peki Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? İşte Kızıl Goncalar yeni sezon tarihi ve Kızıl Goncalar 20. Bölüm 1. Fragmanı

Kızıl Goncalar dizisi, yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Pazartesi günü Now Tv'de ekrana gelen Kızıl Goncalar'ın yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Zeynep'in gelinlik giymiş olduğu sahne dikkat çekerken, Meryem'in hapishanede bıçaklanması yeni bölüme dair heyecanı artırdı. Peki Kızıl Goncalar yeni sezon ne zaman 2024? İşte Kızıl Goncalar yeni sezondan ilk tanıtım

KIZIL GONCALAR YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Bugünün pazartesi olması nedeniyle yeni sezonun başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu.

Kızıl Goncalar, yeni sezonun ilk bölümüyle 30 Eylül Pazartesi günü NOW TV'de izleyicileriyle buluşacak.

KIZIL GONCALAR 20. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Cüneyd'in babası Vahit'in dönüşü herkesi şaşırtmış, posta oturmak üzere olan Cüneyd de bu karşılaşmayla sarsılmıştır. Öte yandan duyduklarını Levent ve Beste'ye belli etmeyen Mira, Naim'in söylediklerinden emin olmak için kesin kanıtı bulmaya kalkışır.

Levent ise yıllar sonra oğlunun karşısına perişan bir halde çıkıp, her şeyden vazgeçmiş bir derviş gibi görünen Vahit'ten şüphelenmiştir. Ululara katılmak üzere dergahtan ayrılmaya hazırlanan Sadi ise Vahit'in Cüneyd'in en zor anlarında bile yanında durup oğluna destek olmasıyla abisinin yanında durur.