Gaziantep FK - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? TS maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024 Pazartesi 09:47:00

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2024 Pazartesi 09:47:00

Gaziantep FK - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda sorusu?, Türkiye'deki birçok vatandaşın gündeminde. Bugün Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor, Gaziantep FK'ya konuk olacak. Peki, TS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur ve karşılaşma hangi saat kaçta? Detaylar haberimizde…

Trabzonspor Trendyol Süper Lig'de beklentilerin altında kaldı. Yeni sezonda 4 maça çıkan TS ekibi, 4 beraberlik aldı. Puan cetveli incelendiğinde ise 14. sırada olduğu görüldü.

Öte yandan Gaziantep FK, 4 maçtan sadece 1'ini kazanmayı başardı. Geri kalan 3 karşılaşmasında mağlubiyet aldı ve Trendyol Süper Lig'de 17. sırada.

HEDEF 3 PUAN

Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında galip gelmek istiyor. Eğer TS ekibi galibiyet alırsa, Trendyol Süper Lig'de ilk 3 puanını almış olacak. Öte yandan ev sahibi Gaziantep FK, mücadeleyi kazanarak puan cetvelinde üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Futbol tutkunları ise heyecanlı karşılaşmayı kaçırmamak için şimdiden, ''Gaziantep FK - Trabzonspor maçı saat kaçta?'', ''Gaziantep FK - Trabzonspor maçı hangi kanalda?'' ve ''TS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?'' gibi soruları araştırmaya başladı.

Peki, Gaziantep FK - Trabzonspor maçı saat kaçta ve TS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

GAZİANTEP FK - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Gaziantep FK - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? soruları birçok insan tarafından merak ediliyordu. Peki, TS maçı saat kaçta? ve TS maçı canlı izlemek nereden mümkün olur?

· Trabzonspor Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olacak.

· Mücadele saat 20.00'de başlayacak.

· Gaziantep FK - Trabzonspor maçını canlı izlemek isteyenler, beIN Sports 1 ekranlarından seyredebilecekler.

· Öte yandan mücadelede Volkan Bayarslan düdük çalacak.

· Yardımcılıklarını ise, Bilal Gölen ve Murat Altan üstlenecek.

· Mücadelenin 4. hakemi ise, Ömer Faruk Turtay.