Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda? Real Madrid - Barcelona maçı canlı izle

Yayın Tarihi: 26 Ekim 2024 Cumartesi 17:31:00

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2024 Cumartesi 17:31:00

Real Madrid - Barcelona maçı canlı izle ve Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda? aratması, Google üzerinden mücadelenin başlamasına sayılı saatler kala birçok futbolsever tarafından araştırılmaya başlandı. Zira La Liga'da Barcelona'nın 3 puan gerisinde kalan eflatun-beyazlılar, puan farkını kapatmak istiyor. Öte yandan Arda Güler'in mücadelede olup olmayacağı da merak konusu. Peki, mücadele saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Real Madrid - Barcelona maçı canlı izle ve Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda? aratması, mücadeleye sayılı saatler kala birçok futbol tutkunu tarafından Google üzerinden araştırılmaya başlandı.

LA LİGA'DA HEDEF 3 PUAN

İspanya La Liga puan tablosu incelendiğinde, eflatun-beyazlıların Barcelona'nın 3 puan gerisinde kaldığı görüldü. Mücadeleden Real Madrid galip şekilde ayrılırsa, puan durumu eşitlenecek.

Öte yandan Barcelona puan farkını açmak istiyor. Bu noktada gözler Barcelona tarafında, Robert Lewandowski ve Lamine Yamal'da. Öte yandan Real Madrid'in hücum hattında Mbappe ve Vinicius Junior gibi etkili isimler bulunuyor.

Heyecanın üst seviyede olması beklenen mücadele, şimdiden merak konusu oldu. Bu nedenle pek çok futbol tutkunu, Real Madrid - Barcelona maçı hangi kanalda? ve Real Madrid - Barcelona maçı canlı izle aratmasını Google üzerinden araştırmaya başladı.

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadelede Real Madrid, Barcelona'yı konuk edecek.

Karşılaşma 26 Ekim Cumartesi günü (bugün), saat 22.00'da başlayacak.

Real Madrid - Barcelona maçını canlı olarak izlemek isteyenler, S Sport ekranlarından seyredebilecekler.

İLK 11'LER BELLİ OLDU MU?

Real Madrid - Barcelona maçı canlı izle aratmasını Google üzerinden araştıran birçok futbolsever, mücadelenin ilk 11'lerini de merak ediyor. Ancak ilk 11'ler henüz belli olmadı. Muhtemel 11'ler ise aşağıda yer alıyor.

Real Madrid: Thibaut Courtois, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Jude Bellingham, Federico Valverde, Luka Modric, Lucas Vazquez, Junior Vinicius, Kylian Mbappe ve Rodrygo.

Barcelona: Ignacio Pena, Pau Cubarsi, Alejandro Balde, Inigo Martinez, Jules Kounde, Pedri, Fermin Lopez, Marc Casado, Robert Lewandowski, Raphinha ve Lamine Yamal.

Ve herkesi şaşırttı: Yüzyılın transferi Mohamed Salah! Havalimanı dolup taşacak