Astroloji bugün Aslan ve Oğlak burçlarından yana! 12 Eylül burç yorumları

Yayın Tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 12:49:00

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 12:49:00

Astrolog Özlem Recep 12 Eylül 2024 tarihinde burçları neler beklediğini açıkladı. Maddi anlamda ferahlık yaşayacak, aşk hayatı yoluna girecek, hayatlarındaki belirsizliklere son verecek burçların hangileri olduğunu merak edenler için bugünün enlerini derledik. Hadi gelin hep birlikte bugünün şanslılarına bakalım! İşte 12 Eylül günlük burç yorumları…

GUNES.COM/Astrolog Özlem Recep

ABONE OL

Maddi ferahlık yaşamayı bekleyen aslan burçlarına müjde Astrolog Özlem Recep'ten geldi. Aslan burçları bugün iş hayatında maddi fırsatlar yakalayabilir, oğlak burçları hayatlarındaki dengesizliği çözümleyerek kendilerine dönebilir. İşte sizler için derlediğimiz 12 Eylül 2024 burç yorumları ve bugünün diğer kazananları...

12 EYLÜL 2024 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, gün içerisinde aile içindeki sıkıntıları çözümleyebilmek için fırsatların bulunuyor. Yeni bir yerleşim alanı da söz konusu olabilir. İş hayatındaki fırsatları kaçırmamalısın.

Boğa: Sevgili Boğa, konuşamadığın içinde kalan ne varsa gün içerisinde anlatmak isteyebilirsin. Önemli bir yolculuktan dönüş yapabilirsin. İş hayatındaki anlaşmalarla ilgili önemli gelişmeler söz konusu olabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi kaynaklarını dengelemek için fırsatlar oluşurken, gelir ve gider tablonu titizlikle incelemelisin. Özel hayatında bazı dengeler gün içerisinde yerine oturabilir.

Yengeç: Sevgili Yengeç, hayat seni her şeye koştururken yoruyor, farkındayım. Gün içerisinde benden buraya kadar dediğin ne varsa yardım edecek kişilerle karşılaşabilirsin. Hayatındaki kişinin desteğini alabilirsin. Yalnızsan ön yargıları bırakıp çevrendeki güzel insanlara bakmaya ne dersin.

Aslan: Sevgili Aslan, iç dünyanda çatıştığın ne varsa dengeye ulaşacak enerjiler gün içerisinde oluşabilir. İş hayatında maddiyata çevireceğin fırsatlar oluşabilir.

Başak: Sevgili Başak, aşk hayatındaki hayal kırıklıkları ve belirsizliklerin yerine olayları net göreceğin enerjiler altındasın. Özel hayatındaki problemleri lütfen bugün açık bir dille karşındakine anlatmanı tavsiye ediyorum. Eğer yalnızsan bugün hayatını değiştirecek o kişiyle tanışma ihtimalin bulunuyor.

Terazi: Sevgili Terazi, aile içinde eksik kalan ne varsa bugün tamamlanıyor. Belki uzun zamandır ilişkilerinle ilgili dengesizlikler iç dünyanı yoruyordu, belki de sen ne yapacağını bilemiyordun. Üzülme bu buhranlı konular bitiyor. Arkandan dönenleri fark ederken, işine ve kendine odaklanıyorsun.

Akrep: Sevgili Akrep, uzak yolculuk dönemleri bitmiş olabilir. Bu süreç belki de taşınma ya da bir yerlerden zihnen uzaklaşma süreci olabilir. Hayatındaki fikirleri aktif edeceğin güzel enerjiler seninle birlikte. Tanıtım ve reklam için günü değerlendirebilir. Önemli eğitim ya da toplantıların sonuçlarını alabilirsin.

Yay: Sevgili Yay, borçlarla ilgili dengesizlikleri yoluna koyman için şahane bir gün. İç dünyanda psikolojik anlamda seni yoran ne varsa güçleneceksin. Ameliyat ve operasyon oluşursa süreçler toparlanarak ilerlenebilir. Bebek sahibi olacak enerjiler altında olabilirsiniz.

Oğlak: Sevgili Oğlak, özel hayatındaki kavga enerjisi, işe mi yoksa kendine mi vakit ayırayım derken oluşan bölünmüşlüğünün yerine kendini merkeze alacaksın. Bugün seni yoran her kim varsa güçlenecek ve hayatında kendi yeniliklerini öne alarak ilerleyeceksin. İmaj ve bakım işlemleri için gün değerlendirilebilir.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatındaki bazı sıkıntıları çözümlemek için oluşan fırsatlar gündeminde. Finansal anlamda dengeler oluşurken kendini riske atmamalısın. Deniz aşırı önemli bir yolculuk planlayabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, aşk hayatındaki hareketlilik ancak senin kendini kısıtlandığın enerjiler sebebiyle oluşan problemler bitiyor. Gün içerisinde önemli karşılaşmalar ve görüşmeler oluşabilir. Şu korku enerjisini bir kenara bırakmalı, istediklerine odaklanmalı ve harekete geçmelisin.