Burçların zekâ ile ilişkili olduğu ortaya çıktı! En zeki 2 burç hangileri?

Yayın Tarihi: 01 Ekim 2024 Salı 10:42:00

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024 Salı 10:42:00

Amerika'da yapılan bir araştırma ile çocukların doğdukları ay ve zekâ seviyelerinin ilişkili olup olmadığı incelendi. Astrologlar tarafından bireylerin karakteristik özelliklerinde belirleyici olduğu söylenen burçların şimdi de zekâyı etkilediği gözlemlendi. İşte o araştırmanın sonucuna göre en zeki 2 burç…

GUNES.COM.TR

ABONE OL

Zeki çocukların burçları merak ediliyor. Bu konuda astrologlar veya araştırmacılar birçok bilgi sunuyor. Peki, gerçekten burçların zeka üzerinde bir anlamı var mı? Zeki çocukların burçları ne?

ARAŞTIRMALAR NE DİYOR?

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Ulusal Ekonomik Araştırma Bürosu tarafından yapılan araştırmalar Eylül ayında doğan çocukların daha zeki olduğunu ortaya koydu. 1 yıllı aşkın bir süre devam eden araştırmalar sonucunda Eylül doğumlu çocukların zihinsel aktiviteler konusunda diğer aylarda doğan çocuklara göre daha başarılı oldukları belirtildi.

Eylül ayını kapsayan burçların ise en zeki burçlar olduğu araştırmacılar tarafından ortaya koyuldu. İşte araştırma sonuçlarına göre belirlenen en zeki 2 burç...

BAŞAK VE TERAZİ BURÇLARI EN ZEKİ 2 BURÇ

Eylül ayında doğan çocukların daha zeki olduğunu ortaya koyan araştırma sonucunda en zeki burçlar da belirlendi. Yaklaşık 1 yıl süren araştırma sonucunda Başak ve Terazi burçlarının diğer burçlara sahip olan çocuklardan daha başarılı olduğu görüldü.