General gibi 3 burç! Emretmek onların işi

Yayın Tarihi: 26 Eylül 2024 Perşembe 15:30:00

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2024 Perşembe 15:30:00

Bazı insanlar karakter özelliği gereği hizmet edilmesinden, emir kipiyle konuşmaktan hoşlanır. Bazıları bunu istemeden yapar, bazılarınınsa üslubu böyledir. Astrolojiye göre bu kişiler general gibi. İşte emretmeyi seven o burçlar…

Burçların özellikleri astrolojiyle ilgilenenler tarafından merak ediliyor. Bazı burçlar emir kipiyle konuşmayı, bazıları da işini başkasına yaptırmayı sever. Bazıları da tam bir general havasındadır. Peki, kim o burçlar? Gelin birlikte bakalım...

EMRETMEYİ SEVEN BURÇLAR

İkizler

İstediği zaman tatlı dilli olan İkizler burcu kendisine hizmet edilmesinden çok hoşlanır. Onun için tek gerçek kendisidir ve bunun önüne geçen hiçbir şeyi önemsemez. Emretmeden yaşayamaz.

Akrep

Her şeyi planlamayı, herkesi düşünmeyi severler. Çünkü her şeyin en mükemmelini bir tek onlar bilir. Herkesi hesaplarken de aslında kendilerini düşünürler. İş hayatında ya da özel hayatta her işi özenle yapmaya çalışırlar. Bu yüzden de ister istemez o işin merkezinde olmayı başarırlar.

Aslan: Taçlı kral

Doğal otorite sahibi Aslan burcu bulunduğu ortamı kendine göre çevirmeyi sever. Doğal saygınlıkları vardır. Onlar konuştuğunda bir şekilde ikna edicidir ve bir anda ortamın lideri olurlar. Düğününün dört dörtlük olmasını ister. Olmayınca da sıra dayağına dönen bakışları bir anda ortaya çıkar.