Kemoterapi tedavisini tamamlayan Galler Prensesi Kate Middleton görevlerine döndü

Yayın Tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 09:31:00

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2024 Perşembe 09:31:00

Kansere yakalanması ile dünya gündemine oturan Galler Prensesi Kate Middleton geçtiğimiz günlerde kemoterapi tedavisini tamamladığını açıkladı. Eski günlerine kavuşmak için çabalayan Kate Middleton, görevlerine geri döndü.

Kanser tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisinin tamamlandığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

"KEMOTERAPİYİ BİTİRMİŞ OLMAMA RAĞMEN TAM İYİLEŞME YOLUM UZUN"

Kate Middleton, "Kemoterapiyi bitirmiş olmama rağmen iyileşme ve tam iyileşme yolum uzun ve her günü olduğu gibi kabul etmeye devam etmeliyim. Ancak önümüzdeki aylarda işime geri dönmeyi ve fırsat buldukça birkaç kamu görevi daha üstlenmeyi dört gözle bekliyorum.

Hamdi Alkan, senarist Can Sinan Tekgündüz'ün vefatını duyurdu

Kendi kanser yolculuklarına devam eden herkese 'yanınızda, yan yana, el ele kalmaya devam ediyorum'. Karanlıktan ışık doğabilir, o yüzden bırakın o ışık parlasın" demişti.

KATE MIDDLETON GÖREVLERİNE DÖNDÜ

Galler Prensesi, eşi Prens William ile birlikte kurdukları Kraliyet Vakfı'nın bir parçası olan Erken Çocukluk Merkezi'nin ekip üyeleriyle bir araya geldi. Kraliyet ailesinin günlük faaliyetlerinin resmi kaydı olan Mahkeme Genelgesi'ne göre toplantı, Windsor Kalesi'nde gerçekleşti.

Sandık Kokusu yeni sezona bomba gibi başladı

Ali Sabancı tekne kazasının ardından ilk kez konuştu! Sorduğu ilk soru meğer buymuş