2 yaşındaki torununu balkondan atan babaanne tutuklandı

Yayın Tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 17:03:00

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 17:03:00

Ordu'da 2 yaşındaki çocuğu balkondan atan üvey babaanne tutuklandı. Akıllara durgunluk veren babaanne dehşetinin detayları haberimizde...

Ordu'da babaanne dehşeti herkeste şok etkisine neden oldu.

Ordu'nun Korgan ilçesinde 2 yaşındaki çocuğu balkondan atan üvey babaanne tutuklandı.

BALKONA GELEN ANNE FARK ETTİ

İlçenin Yeşildere Mahallesi'nde Ş.Ç. (35), 6 Eylül'de 2 yaşındaki üvey torununu evin birinci katındaki balkondan iterek bahçeye attı.

Ağlama sesi üzerine balkona gelen anne, çocuğunu bahçede yüz üstü yatar vaziyette gördü.

Jandarma ekiplerince gözaltına alınan Ş.Ç, 7 Eylül'de çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Olayın 6 Eylül Cuma günü saat 16.00 dolaylarında yaşandığı aktarılan valilik açıklamasında, baba evine fındık toplamaya gelen M.Ç. ve Z.Ç. çiftinin çocukları H.Ç'yi, üvey babaanne Ş.Ç'nin balkondan düştüğünü söylemesi üzerine önce Korgan Devlet Hastanesi'ne, daha sonra da ileri tetkik için Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürdüğü ifade edildi.

Olayın mağduru H.Ç'nin, hastanede yapılan müdahalenin ardından aynı gün taburcu edildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Korgan Jandarma Komutanlığınca yapılan tahkikat ve güvenlik kameralarının incelenmesi üzerine üvey babaanne Ş.Ç'nin, H.Ç'yi balkondan bilerek ve isteyerek ittiği görülmüştür. Durumun ortaya çıkmasıyla Ş.Ç. gözaltına alınarak hakkında işlem başlatılmıştır. Olayın ertesi günü de Korgan Cumhuriyet Savcılığınca 'öldürmeye teşebbüs' suçundan hakkında adli işlem başlatılan Ş.Ç. tutuklanmıştır."