Mikser gibi 3 burç! Herkesi birbirine düşürüyorlar

Yayın Tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 11:55:00

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2024 Perşembe 11:55:00

Çok konuşan insanlar ortamın aranan tipleriyken bir anda kavga çıkarıcı tipleri de olabilirler. Bu tutuma sahip burçlar genelde tüm dedikoduları biriktirir ve bir anda bombayı patlatabilirler. Toplumda bu kişilere mikser denilir. İşte mikser gibi burçlar…

Bazı insanlar anlaşmazlıkları zarif bir şekilde yönetirken bazıları da ortalığı karıştırır. Çatışmadan zevk alırlar. Gerginlikleri istediği zaman dağıtma ustalığına sahip bu burçlar aynı zamanda patlamaya hazır bomba gibidir.

ÇATIŞMACI BURÇLAR

Astrolojiye göre bazı burçlar açık ve etkili diyaloğu kolaylaştırarak çatışma çözümünde üstündür. Bu yüzden onlar hem mikser hem toparlayıcıdır.

ASLAN

Ortam insanı olan Aslan burcunun ortalığı karıştırmakta üstüne yoktur. Herkes, hakkında her şeyden haberleri vardır. Birini gözüne kestirirse tam anlamıyla yandı.

İKİZLER

Keskin zekasını iletişimde çok iyi kullanan İkizler burcu her ortamın nabzını tutmayı ve kimi kime karşı galeyana getireceğini iyi bilir. İkizlerin bir cümlesi bile tüm aileyi dağıtmaya yetebilir.

AKREP

Savunma mekanizmasını gizli tutan Akrepler intikam alacağı zamanı iyi seçer. Onlar ortalığı karıştırsa bile asla belli etmez.