Narin cinayetinde son dakika gelişmesi: Amcanın telefon görüşmeleri ortaya çıktı!

Yayın Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 19:06:00

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2024 Cuma 19:06:00

Tüm Türkiye minik Narin'in acısı yüreğinde hissederken soruşturma tüm hızılya devam ediyor. Soruşturmada, tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Tutuklu amca Salim Güran ifadesi alınmak üzere yeniden adliyeye götürülürken, silinen telefon görüşmeleri, mesajlar ve ses kayıtlarına ulaşıldı. Detaylar haberimizde...

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve dün jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye getirilerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan, Narin Güran'ın annesi Yüksel, ağabeyi Enes, amcası Fuat Güran, kuzenleri Muhammet Kaya ve Birsen Güran, yengesi Maşallah Güran, halasının eşi Mehmet Şevket Kaya ve tutuklu amcası Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen Mehmet Selim Atasoy tutuklandı.

Anne Yüksel ve ağabey Enes Güran "Kasten öldürme suçuna iştirak etmek", amca Fuat Güran "Suç delillerini yok etmek", diğer 5 şüpheli ise "Suçluyu kayırma ve suç delillerini yok etmek" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerden, Narin'in amcası Kurtuluş ve Ömer Faruk Güran ile kuzeni Melike Güran ve Salim Güran'ın işçisi olduğu öğrenilen R.A, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

SORUŞTURMA KAPSAMINDA TUTUKLU SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası Salim Güran, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

AMCA SALİM GÜRAN'IN SİLİNEN MESAJLARINA VE SES KAYITLARINA ULAŞILDI

Narin soruşturmasında, tutuklu amca Salim Güran, adliyede savcılıkta tekrar ifadeye götürülürken,silinen telefon görüşmeleri, mesajlar ve ses kayıtlarına ulaşıldı. Ayrıca bir şüpheli daha gözaltına alındı.

3 KİŞİ SAVCIYA YENİDEN İFADE VERİYOR

Ele geçirilen yeni bilgiler neticesinde amca Salim Güran, Hediye Güran ve 15 yaşındaki R.A. savcılığa yeniden ifade veriyor.

X'te kız çocukları için ahlak dışı söylemlerde bulunmuştu: Jahrein tutuklandı

SALİM GÜRAN'IN SAVCIYA İFADE VERME İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Devam eden ifadelere ilişkin son bilgileri aktaran TürkMedya Diyarbakır Temsilcisi Şeyhmus Çakan, "Hem Ramazan Atasoy'un hem de Salim Güran'ın savcıya ifade verme işlemleri devam ediyor. Bugün Narin cinayetiyle ilgili yeni bir gözaltı da yaşandı. Narin Güran'ın amcasının yengesi olan Hediye Güran gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.

Hollanda insancıl hukuk dedi! İsrail'e F-35 parça ihracatını durdurdu

15 dakikada anlaşılıyor! Kalp damarlarına x-ışını hızında görüntüleme