Demet Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç yeni aşka yelken açtı! Hazal Subaşı ile sevgili oldu: Çok seviyorum

Yayın Tarihi: 14 Ekim 2024 Pazartesi 10:20:00

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2024 Pazartesi 10:20:00

Bu ünlü aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. 2024'ün sürpriz ünlü birlikteliği olarak magazin tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Oyuncu Demet Özdemir ile bir dönem evli olan ve daha sonra ayrılık yaşayan şarkıcı Oğuzhan Koç, şimdilerde 'ekimde aşk başkadır' dercesine oyuncu Hazal Subaşı ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda sevgililer Oğuzhan Koç-Hazal Subaşı'nın sosyal medyadan duyurduğu aşklarına beğeni ve yorum yağdı.

Geçtiğimiz yıllarda 32 yaşındaki Demet Özdemir'den boşanan 39 yaşındaki Oğuzhan Koç, şimdilerde aşkı başka bir ünlü de buldu. 2022 yılında Demet Özdemir ile evlenen ve bir yıl sonra ayrılan Oğuzhan Koç, 29 yaşındaki oyuncu Hazal Subaşı ile birliktelik yaşamaya başladı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR! "ÇOK SEVİYORUM"

Oğuzhan Koç-Hazal Subaşı çifti, aşklarını sosyal medyadan ilan etti.

Birlikte çekilmiş siyah-beyaz karelerini 'Çok seviyorum' notuyla hayranlarına servis eden ünlü ikilinin paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

2015 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçilmesinin ardından, Adını Sen Koy adlı günlük diziyle oyunculuğa adım atan Hazal Subaşı, 'Bir Umut Yeter', 'Halka' gibi yapımlarda boy gösterdi.

Çukur dizisinde hayat verdiği Nehir rolüyle şöhreti yakalayan ve şimdilerde Sahipsiz dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Hazal Subaşı, Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başavcı'dan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.