Hadise'nin havalimanı göndermesi Hande Erçel'e mi? Olay çıkaracak iddia!

Yayın Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 16:57:00

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2024 Pazartesi 16:57:00

Hande Erçel'le Hadise arasında kriz mi var? Venedik Film Festivali sonrası havalimanında açıklamada bulunan Hadise'nin, göndermeli konuşmasında Hande Erçel'e imada bulunduğu öne sürüldü.

Hadise Venedik Film Festivali'ne katılmış ve dönüşte havalimanında karşılanmıştı. Havalimanında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermeyen ünlü şarkıcı, "Ben konuşmayı sevmiyorum havalimanında. Konuşmayı sevenlerle konuşun" demişti. Hadise'nin bu sözüyle kime göndermede bulunduğu merak konusu olmuştu.

Muhabir Online Özel Haberi'ne göre; Hadise'nin imâsının Hande Erçel'e olduğu öğrenildi. İki ismin aralarının açık olduğu da yine öğrenilenler arasında.

Bir başka iddiaya göre; Venedik Film Festivali'ne katılan Hadise için çekilip servis edilen fotoğraf ve haberlerin kurgu olduğu konuşulmuştu. Ancak gerçeğe göre; yağmur nedeniyle geç açılan kırmızı halıda Hadise ve Kerem Bürsin, halıya ilk giren isimlerden oldu ve fotoğrafları da, orada bulunan gazeteciler tarafından çekildi.

Venedik'te festivalden bağımsız olarak gerçekleşen bir etkinliğe katılan ve kırmızı halıda yürümeyen Hande Erçel'in, bu haberleri çıkarttığı iddia ediliyor.